Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek az egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az egy éjszakás kalandokról s mire jó az?

Figyelt kérdés
2009. nov. 9. 20:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
49%
Nem tudom, kérdezzük meg Indiana Jonest.
2009. nov. 9. 20:40
 2/13 Andrewka ***** válasza:
64%
A párkapcsolat az igazi. De ha nincs jobb akkor jöhet egyéjszakás is. És hogy mire jó? Hát mindenkét fél jól érzi magát kötöttségek nélkül
2009. nov. 9. 20:47
 3/13 anonim ***** válasza:
71%
nem tudom mi a jó benne, de nem is érdekel. eddig sem és ezutánsem fogok ilyen röpke numerákba bocsátkozni. 25/nő
2009. nov. 9. 20:49
 4/13 anonim ***** válasza:
60%
szexre jó. sőt, arra az a legjobb.
2009. nov. 9. 21:03
 5/13 anonim ***** válasza:
54%

A szexre ez a legjobb megoldás? Jó vicc! XD

Szerintem meg az a legjobb, mikor a pároddal szeretkezel és nem egy vadidegennel, akin már a fél ország átment és ki tudja milyen fertőzéseket terjeszt! Soha nem mennék bele ilyen "kapcsolatokba"!!! Nem hagyom, hogy kihasználjanak és csak azért kellek az illetőnek, mert meg akar húzni :S:S:S:S:S Gerinctelen, ízléstelen és gusztustalan dolog!

2009. nov. 9. 21:15
 6/13 A kérdező kommentje:
21:15! Igazat adok! Férjnél vagyok de lánykoromban is ez volt a véleményem!!!!!!!!!!!!
2009. nov. 9. 21:18
 7/13 anonim válasza:
65%
Nagyon jó dolog.Élvezkedésre,náthára,egyéb kissebb nyavajákra, ja és következő nap biztos nem fáj a feje
2009. nov. 9. 21:20
 8/13 anonim ***** válasza:

Mennyi prűd embert!

Igenis jó. Levetőzöd a gátlásaidat, csak az ösztöneid, te és az érzékeid, kikapcsolt, átszellemülsz:) Csodás.

Persze nem lehet összehasonlítani azzal, amikor a szerelmeddel vagy.

2009. nov. 9. 21:37
 9/13 anonim ***** válasza:

Erről van szó, kedves előttem szóló! Én vagyok a 21.15.

Ha a szerelmeddel vagy, annál felemelőbb érzés nincs a világon. Mikor érzéssel csinálod és nem azért, mert a gec! elöntötte az agyadat...

Szerintem sokkal értékesebb egy olyan ember, akihez kevesebb ember ért ÚGY, mint akit már 100 000-en meghúztak!

Ez nem prűdség! Csak van bennem a másik iránt tisztelet!!!!

20/L

2009. nov. 9. 21:45
 10/13 anonim ***** válasza:
Arra jó hogy aztán mehess a dokihoz a nemibajoddal, vagy abortuszra, esetleg apasági perre. Lehet válogatni. Emberek vagyunk nem nyulak! Legyen már bennünk tartás.
2009. nov. 9. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!