Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az egy éjszakás kalandokról s mire jó az?
A szexre ez a legjobb megoldás? Jó vicc! XD
Szerintem meg az a legjobb, mikor a pároddal szeretkezel és nem egy vadidegennel, akin már a fél ország átment és ki tudja milyen fertőzéseket terjeszt! Soha nem mennék bele ilyen "kapcsolatokba"!!! Nem hagyom, hogy kihasználjanak és csak azért kellek az illetőnek, mert meg akar húzni :S:S:S:S:S Gerinctelen, ízléstelen és gusztustalan dolog!
Mennyi prűd embert!
Igenis jó. Levetőzöd a gátlásaidat, csak az ösztöneid, te és az érzékeid, kikapcsolt, átszellemülsz:) Csodás.
Persze nem lehet összehasonlítani azzal, amikor a szerelmeddel vagy.
Erről van szó, kedves előttem szóló! Én vagyok a 21.15.
Ha a szerelmeddel vagy, annál felemelőbb érzés nincs a világon. Mikor érzéssel csinálod és nem azért, mert a gec! elöntötte az agyadat...
Szerintem sokkal értékesebb egy olyan ember, akihez kevesebb ember ért ÚGY, mint akit már 100 000-en meghúztak!
Ez nem prűdség! Csak van bennem a másik iránt tisztelet!!!!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!