Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Tanár vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tanár vagyok és beleestem egyik tanítványomba!

Figyelt kérdés

Ő most 16, és egyszerűen megbolondít azzal a bájos nézésével. Akárhányszor bemegyek hozzá órára, áá azt látni kéne!

Kár, hogy csak egyszer van velük órám. :( Mindenesetre azóta a szerda a kedvenc napom!

2009. nov. 9. 20:17
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
No Miss, azt nem-nem, angol órára jöttem, majd az órák után, másképp felelek talán :DDDD
2009. nov. 9. 21:28
 22/28 anonim ***** válasza:
Szia. Én mikor 16 voltam, beleestem a töri tanáromba. Nem történt különösebben semmi. Megmaradt plátóinak. De rengeteget beszélgettem vele, tudta hogy nekem nagyon tetszik, hogy érzek iránta valamit, és ez viszont is így volt. Kibeszéltük. Elmentem az iskolából. Rövid idő után meg is szakadt a beszélgetés is. Nem tudom ebből le tudtál e szűrni valamit, de bárhogy döntesz, sok sikert hozzá.
2009. nov. 9. 21:46
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

b+ mekkora KAMU

legalább értelmesebben fogalmaznál...

2009. nov. 9. 21:54
 24/28 anonim ***** válasza:
lehet hogy csak nyalizik neked hogy jobb jegyei legyenek mint és a a matektanárnak
2009. nov. 9. 22:34
 25/28 anonim ***** válasza:
torkoztasd le a szertárban izombú
2009. nov. 10. 13:29
 26/28 anonim ***** válasza:
kamu
2009. nov. 10. 18:04
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

én is kamut mondok :D :D látszik hogy egy 16 éves írta ezt :D :D

Egyrészről, egy tanár nem fogalmaz így...ha egyszer tanárnak adod ki magad, legalább tanulnál meg fogalmazni...

Másrészről, ne is reménykedj...egy tanárnak jobb dolga is van mint hülye 16 évesekkel szórakozni, mikor ez az állásába kerülne...

2009. nov. 10. 18:09
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
pffffffffffffff.......nem lehet,hogy én meg miattad utálom a szerdát????????????????
2009. nov. 29. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!