Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet, hogy nem ír rám msn-en? Fiúk, kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Figyelt kérdés
Van egy srác, nagyon tetszik, én is tetszek neki(biztos, mert mondta :D), a hétvégén lettünk msn-partnerek. Szombaton nagyon jót beszélgettünk, vasárnap is egész jó volt, de akkor már volt egy olyan érzésem, hogy én tartom életbe a beszélgetést... ma pedig nem írt rám. Nem értem, hogy mért. Adjatok tanácsot légyszi!2009. nov. 9. 19:27
11/20 A kérdező kommentje:
:D én is erre voltam kíváncsi. direkt nem írtam rá... de aztán ő se tette :(
szóval... szivatjuk egymást, vagymi :D
remélem csak ennyiről van szó... nagyon kell nekem. nem akarom elrontani.
2009. nov. 9. 20:20
12/20 anonim válasza:
Attól hogy külsőleg vonzódtok egymáshoz,még a beszélgetés alatt történhetett olyan hogy nem akar veled beszélni!a játék része hogy a pasi megy a nő után!ettől élvezet a vadászat ,ha nem keres nem érdekled ennyi!Sajnálom!
13/20 anonim válasza:
22 éves???? Akkor nem csoda, ha nem akar MSN-ezni. Dugni akar xD
14/20 anonim válasza:
amúgy te hány éves vagy?
lehet nem szereti a ragacs kis csajokat:)
15/20 A kérdező kommentje:
18
2009. nov. 9. 21:21
16/20 anonim válasza:
a 22 éves srácok nem feltétlenül 18 éves csajokkal szeretnének összejönni, hacsak nem egyestéset akarnak, és annál több vagy
17/20 anonim válasza:
na és mi van akkor, ha a srác csak nem szeret msn-ezni! Az én párom pl utálja az msn-t... és nem is sokat beszélünk MSN-en, pedig hétközben koleszban van! Inkább talizzatok, többet ér a személyes beszélgetés
18/20 anonim válasza:
Figyi próbálkozz:)irogass neki mindig akár válaszol akár nem:DxD
17/F
19/20 A kérdező kommentje:
nem tudom. nem akarok túl rámenősnek tűnni. még a végén megilyesztem :D
remélem csak szimplán nem szereti az msn-t. én se tartom nagyra...
köszönöm a válaszokat!
2009. nov. 10. 22:08
20/20 anonim válasza:
ezt a srácot nem gergőnek hívták véletlenül?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!