Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mitől lehet, hogy nem ír rám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet, hogy nem ír rám msn-en? Fiúk, kíváncsi vagyok a véleményetekre!

Figyelt kérdés
Van egy srác, nagyon tetszik, én is tetszek neki(biztos, mert mondta :D), a hétvégén lettünk msn-partnerek. Szombaton nagyon jót beszélgettünk, vasárnap is egész jó volt, de akkor már volt egy olyan érzésem, hogy én tartom életbe a beszélgetést... ma pedig nem írt rám. Nem értem, hogy mért. Adjatok tanácsot légyszi!
2009. nov. 9. 19:27
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert hétfő van, elkezdődött a suli, fáradt, és nincs témája :D
2009. nov. 9. 19:28
 2/20 anonim ***** válasza:
74%
Nem szeret téged.
2009. nov. 9. 19:29
 3/20 Andrewka ***** válasza:
100%
Esetleg tanul, nem csak a gépet basztatja egész nap
2009. nov. 9. 19:35
 4/20 anonim ***** válasza:
79%
Spontán beszari és nem mer mit írni.
2009. nov. 9. 19:36
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Megunt téged, nincs benned kihívás. Vagy csak túl rámenős vagy.
2009. nov. 9. 19:40
 6/20 A kérdező kommentje:

rámenős lennék? :P :D

és mit tegyek ellene? illetve hogy keltsem fel az érdeklődését? hagyjam kicsit? várjak, míg ír?

2009. nov. 9. 19:50
 7/20 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem nincs témája , és nem mer rád írni , mert nem tudna mit , és fél hogy beég előtted . Írj rá , hátha megjön az önbizalma . ;) 15/F
2009. nov. 9. 19:57
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen voltam mikor kezdő voltam. Nem tudom már én se mért de valamiért majdnem egyszersem írtam neki. De ha írt nekem nagyon örvendtem. Mondjuk ha már mikor kettesben vagytok akkor sem szól erőst hozzád akkor lehet, hogy nagyobb a baj.
2009. nov. 9. 19:57
 9/20 A kérdező kommentje:
22 éves. igazi pasi, ha értitek mire gondolok... nemhiszem, hogy félénk lenne, kezdőnek sem kezdő :D. talán tényleg nincs témája. de ugye van még esélyem? mármint... attól még érdekelhetem, nem? nem múlik minden ezen a hülye msn-en. ugye? :D
2009. nov. 9. 20:03
 10/20 anonim ***** válasza:
Azt várja hogy te irj neki, kiváncsi hogy ha ő nemir te irsz-e. ugyhogy csináld
2009. nov. 9. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!