Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem hisz senki a fiú-lán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hisz senki a fiú-lány barátságban?

Figyelt kérdés
Szóval ,már megfigyltem, hogy ezen az oldalon valamiért senki sem hisz a fiú-lány barátságban. Pedig én tapasztaltam,és látta is többet. Tegyük fel, van egy barátikör, ott van több fiú és lány, mind barátok. Nem lehet mindenki mindenkibe szerelmes, úgyhogy van köztük is csak fiú és lány barátság. Miért kéne, hogy mindegyikben legyen valami hiba, vagy a másik többet akarjon? Erre adjatok már választ, veletek mégis hányszor fordult elő, hogy ennyire nem hiszek benne? Mert én nagyonis! ( Bocs a hibákét, cak nagyon gyorsan írok)

2013. okt. 9. 17:39
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Igen lány vagyok :D a fiúk nem kérdeznek ilyeneket szerintem :)
2013. okt. 9. 17:47
 12/26 anonim ***** válasza:
Tapasztaltad? Hidd el, ha mondanád a "barátodnak h lefeküdhetsz velem, akkor nem menne el. Egyébként, ha már volt szex köztetek egy illetővel, szerintem utána simán lehet barátság, legalábbis velem így van, már rég óta.
2013. okt. 9. 17:49
 13/26 A kérdező kommentje:
Hát igen, a fiúk néha nehez kontrolálják magukat, tehát velem is történt olyan, hogy a másik többet érzett, de nem rontottuk el a barátságot, ugyanúgy nézek rá(juk), mint eddig. Csak hát azért csinálnak olyat, amit annyira nem szeretünk....de szerintem minden fiú csinálja a csajokkal
2013. okt. 9. 17:49
 14/26 anonim ***** válasza:

"Csak hát azért csinálnak olyat, amit annyira nem szeretünk....de szerintem minden fiú csinálja a csajokkal"

Mit nem szerettek? :P mire gondolsz, bocsi de nem értem :)

2013. okt. 9. 17:52
 15/26 anonim válasza:

Szerintem egyénfüggő ,

igaz nincs tapasztalatom de szeretném hinni hogy létezik ,

de miért is ne létezne ,

annyi szar dolog van a világon igazán elférne egy kis jó is .egyébként szívesen megtapasztalnám ,igaz minden mást is amit nővel lehet csak tapasztalni és nem csak a sex-re gondolok!

2013. okt. 9. 17:54
 16/26 anonim ***** válasza:

Nem igaz, hogy senki nem hisz. Csak ide a leginkább tapasztalatlan tizenévesek, huszonévesek írnak.

Van férfi-nő barátság, bár elég ritka. Viszont az, hogy ritka, nem azt jelenti, hogy nincs.

2013. okt. 9. 18:28
 17/26 anonim ***** válasza:

Nem létezik. Úgy 20 éves koromig általában az történt, hogy ha jó barátok voltunk egy lánnyal, a lány elkezdett többet érezni irántam egy idő után és el kellett "zavarnom". Általában utána már nem is beszéltünk egymással.

20 éves korom után viszont már fordult a kocka és engem kell sokszor elzavarni, mert én kezdek el érezni valamit a másik iránt. Általában ezek után sem szoktunk többet nagyon beszélni.

Tehát konklúzió: Nem, nem létezik, mivel az egyik fél mindig elkezd többet érezni és utána már nem az igazi. (Mellesleg az is hülyeség, hogy ha érzelmet viszünk a baráti kapcsolatba, azzal megmérgezzük azt; mert lehetnek boldog és jó kapcsolatok a barátságokból)

25/F

2013. okt. 9. 18:35
 18/26 anonim ***** válasza:

# 17:

Ja és azt kihagytam, hogy az exem a legjobb barátjával csalt meg engem és most együtt járnak, hurrá!

2013. okt. 9. 18:36
 19/26 anonim ***** válasza:
2013. okt. 9. 19:14
 20/26 anonim válasza:
Én abszolút hiszek benne, élő példát is alkotok már 10 éve :)
2013. okt. 9. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!