Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hisz senki a fiú-lány barátságban?
"Csak hát azért csinálnak olyat, amit annyira nem szeretünk....de szerintem minden fiú csinálja a csajokkal"
Mit nem szerettek? :P mire gondolsz, bocsi de nem értem :)
Szerintem egyénfüggő ,
igaz nincs tapasztalatom de szeretném hinni hogy létezik ,
de miért is ne létezne ,
annyi szar dolog van a világon igazán elférne egy kis jó is .egyébként szívesen megtapasztalnám ,igaz minden mást is amit nővel lehet csak tapasztalni és nem csak a sex-re gondolok!
Nem igaz, hogy senki nem hisz. Csak ide a leginkább tapasztalatlan tizenévesek, huszonévesek írnak.
Van férfi-nő barátság, bár elég ritka. Viszont az, hogy ritka, nem azt jelenti, hogy nincs.
Nem létezik. Úgy 20 éves koromig általában az történt, hogy ha jó barátok voltunk egy lánnyal, a lány elkezdett többet érezni irántam egy idő után és el kellett "zavarnom". Általában utána már nem is beszéltünk egymással.
20 éves korom után viszont már fordult a kocka és engem kell sokszor elzavarni, mert én kezdek el érezni valamit a másik iránt. Általában ezek után sem szoktunk többet nagyon beszélni.
Tehát konklúzió: Nem, nem létezik, mivel az egyik fél mindig elkezd többet érezni és utána már nem az igazi. (Mellesleg az is hülyeség, hogy ha érzelmet viszünk a baráti kapcsolatba, azzal megmérgezzük azt; mert lehetnek boldog és jó kapcsolatok a barátságokból)
25/F
# 17:
Ja és azt kihagytam, hogy az exem a legjobb barátjával csalt meg engem és most együtt járnak, hurrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!