Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elképzelhető, hogy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető, hogy olyan vagy/leszek, mint?

Figyelt kérdés
...mint a Simpsons-ból Moe? Úgy értem soha nem jön össze semmi és lassan már én is olyan lúzernek hiszem magam. (talán jogosan?)
2009. nov. 9. 19:07
 1/9 A kérdező kommentje:
*vagyok/leszek
2009. nov. 9. 19:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Moe nem is lúzer!
2009. nov. 9. 19:17
 3/9 A kérdező kommentje:
a mai részbe nagyon az volt. ott hagyta a bnője, akivel csak 2x randizott :(
2009. nov. 9. 19:22
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha állandóan Simpson-családot nézel biztos olyan leszel! xD

Viccen kívül, nem tudom :) Rajtad múlik ;)

2009. nov. 9. 21:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Te igen hülye vagy, vagy csak unatkozol.
2009. nov. 11. 08:31
 6/9 A kérdező kommentje:

komolyan lúzernek érzem magam!

nem kamu kérdés.

2009. nov. 11. 08:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha lúzernek érzed magad az is leszel...

Lehetne kicsit több önbizalmad, nézz komolyabb műsorokat a tévében. Bár nem tartozik a komolyabb kategóriába, nézd a Benkő Dánielt, na az lúzer, és még ha a show kedvéért is, de látod mit művelnek vele a nők?!!!

Ha többre tartod magad annál ami vagy és érezteted a barátnőddel is, hogy mekkora ász vagy biztos jobban becsül majd...Ne legyél nyavalygós s***fej...

Amúgy ki az a Moe?

2009. nov. 11. 08:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Talan allj fel a tv elöl, es kezdj el elni. Ha nem elemezgeted magad, csak teszed a dolgod, nem lesznek ilyen, es egyeb kerdeseid.
2009. nov. 11. 09:46
 9/9 anonim ***** válasza:
"akár azt gondolod magadról, hogy sikeres leszel, akár azt, hogy nem, valószínűleg igazad lesz."
2009. nov. 11. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!