Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális ha egy 25 éves pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha egy 25 éves pasi 15 éves csajjal randizik?

Figyelt kérdés
2009. nov. 9. 16:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem normális,ha szeretik egymást!
2009. nov. 9. 16:52
 12/22 anonim ***** válasza:
76%

abban az esetben tartom normálisnak az ilyen korkülönbséget ilyen fiatalon, ha nem szándékosan ismerkedik az illető nagyon fiatal lányokkal, hanem mert úgy hozza a sors. és beleszerethet simán, előfordul, akár akarata ellenére is!

20/f

2009. nov. 9. 17:55
 13/22 anonim ***** válasza:

előző hozzászólóval egyetértek.

de viszont vannak azok ,mert hát Ők nem tudnak korához illő barátnőt találni így könnyebb felszedni "kis csitriket" rem Te nem oda tartozol

...

Wite

2009. nov. 9. 18:18
 14/22 anonim válasza:
29%
é ugy halotam hogy már az ien pedofil már bocs!
2009. nov. 9. 18:34
 15/22 anonim ***** válasza:
43%
Szánalmas pedofil paraszt.
2009. nov. 9. 20:13
 16/22 anonim válasza:
71%
Teljesen hülyeség ezen agyalni. Nem égő a 25 évesnek, ha egy hullámhosszon van a 10 évvel fiatalabb lánnyal. A barátnőm 16, én 26 voltam mikor összejöttünk, ennek már több mint két éve. hasonló az ízlésünk, ugyanaz a kiforrott véleményünk van a világ dolgairól. Mindkettőnk szándékai komolyak és jól érezzük magunkat egymás társaságában. Hol itt a baj? Nem kell a sok idiótára hallgatni, 10 év még nem a világ...
2009. nov. 10. 10:52
 17/22 anonim ***** válasza:
49%

Majd ha a 16 éves csajod kirak pár év mulva mert nem élte ki magát, az itt feltett sirós kérdésedhez tedd hozzá mikor jöttetek össze.

(am, meg látszik milyen szinten lehettek ha itt idiótázol)

2009. nov. 10. 11:12
 18/22 anonim válasza:
100%

Szia!

Ez a kérdés mindenkiből más véleményt hoz elő. Én 17 éves voltam a párom 24, amikor összejöttünk, azóta is eyütt vagyunk, immár 9 éve együtt vagyunk és három éve házasok. Még mindig nagyon szeretjük egymást.És most várjuk az első közös gyermekünket. Tehát én úgy gondolom, hogy egy ilyen nagyobb korkülönbségből, akár komoly kapcsolat is kerekedhet. Sok szerencsét:-)

2009. nov. 16. 11:35
 19/22 anonim válasza:
45%

Szerintem sem gáz "ha meg értitek egymást".Nem megszokott de elfogadható ha nem történik erőszak. Nekem is volt olyan osztálytársam akinek a szülei között 10-15 év között van a kor különbség (pontosan nem tudom)sőt az én szüleim között is tíz év van és már 30 éve együtt vannak A sok pedofilozó köcsögnek meg lehet hogy még barátnője sem volt soha. Otthon verik a brét.

21/F

2009. nov. 16. 18:05
 20/22 anonim válasza:
100%
Lehet, létezhet ilyen, és persze ez lehet igazi, tiszta szerelem. Persze a testiséget felejtsd el, míg a lány elég érett nem lesz a kapcsolat ilyen kiteljesedésére. Rajtad áll, és főleg a Te felelősséged, mi lesz. Vannak gondolkodásban roppant érett lányok, de ne feledd, ő még gyerek azért. Te is voltál 15 éves, milyen Öregnek vélted akkor a 25 éveseket?? Seresd, de CSAK ésszel!!
2009. nov. 17. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!