Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tetszik nektek ha egy fiú nyíltan meg akar hódítani titeket és nem titkolja?
Van a suliban egy lány,akivel nincsenek közös óráink,nem jár el sehova,csendes,de én meg szeretném ismerni.Úgyhogy elhatároztam,hogy összeszedem magam és odamegyek hozzá beszélgetni.Ha az jól sikerül akkor máskor is odamennék hozzá,bókolnék,esetleg virágot hagynék a padján aztán elhívnám..persze neki így egyértelmű hogy nem csak barátkozni akarok.
Nektek lányok zavaró lenne ez? Tehát ha a fiúról tudjátok,hogy meg akar hódítani titeket?
Nálunk mindenki úgy jött össze,hogy előbb barátok voltak aztán alakult..ezért vagyok bizonytalan.
17/F
Ja,hát férfi lennék vagy mi:D
Kicsit furcsa,hogy több ismerősömet is kb. a lányok erőszakolták össze a párjával..szerintem ez az én dolgom.
Sajnos kicsit csendes vagyok és a fejem se a legszebb..azért remélem nem vagyok esélytelen.
nem tudom, még sose volt ilyenben részem :') sőt, életemben kb. 1 embernek tetszettem, az meg nekem nem tetszett, szóval ...
16L
Életemben egyszer előfordult...bár a fiú nagyon rám erőltette magát a végén még térdelős szerelmi vallomást is kaptam ám én 14 évesen nem erre vágytam így nem lett belőle semmi :S
De igen ettől függetlenül ez mindenekinek jól esik :))
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!