Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mégse? Srácok ez nálatok mit jelent?
Új suli, új környezet. Szóval van egy srác, barátnőm ismeri. A srác írt barátnőmnek hogy szimpatikusnak talál, kedvesnek nézek ki. Elkezdtünk beszélgetni facen, másnap odajött a suliba, beszélgettünk.. Aztán rákövetkező nap neki 2 órája volt csak, én 4kor végeztem, de megvárt, és leültünk beszélgetni... Nagyon jó fej, rendes srác (ritka az ilyen..). Úgy láttam ő is jól érezte magát velem.
És a tegnap megvárós találkozás óta fura egy kicsit..néha ír 1-2 célzást, de semmi egyéb. Kijelentette,hogy ő nem szalad egy nő után se, elég volt neki 1 évig... persze ezt csak általánosságban, ezt hozzá tette.. Meg hogy ő irányít nem hagyja magát mégegyszer irányítani...
Szoval nem értem, becézget, normális de nem értem..
Srácok?! St taktika lenne, mert nem akarja magát kiadni?
18 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!