Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nálatok hogy van ez a "spanom (ex) csajára nem nyomulok" dolog?
Van egy srác, aki nagyon bejön nekem, és úgy érzem hogy én is tetszem neki. A probléma csak az, hogy én 1 éve jártam az egyik haverjával, és egy másik haverjának is nagyon tetszettem(csak nem mert lépni), de még ez sem minden,mert a legjobb barátja szerelmes volt belém,csak én nemet mondtam neki. Ez a srác mindegyikről tud. Tehát akkor semmi esélyem nála? A pasik mennyire veszik komolyan ezt a "haverom csaja" dolgot?
19/L
-van egy zsepid?
-csak használt...
-akkor hagyjuk
én azért megkérdezném a spanomat akivel járt h nem lenne neki cink
nem érdemes azért elveszíteni egy barátot (persze csak ha tényleg igazi barát)
Csajoknál ilyen kevésbé szokott lenni, mert ott a szerelem az aduász, az mindent üt.
Amúgy igen, van ilyen a pasiknál, és olykor keresztül szoktuk hágni. A retorzió potenciálisan egy jó barát elveszítése, mérlegelni kell: megéri a lány, vagy sem. A te szemszögedből is érdekes a szituáció, mert ha ők ettől barátok maradnak, akkor neked kínos lehet az az asztaltársaság, ahol te mindkét srácnak megvoltál. Lány ismerősöm egyszer egy ikerpár mindkét tagjával járt, hát érdekes volt a családlátogatás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!