Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy fiú vezetés közben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú vezetés közben fogja a kezem, akkor szeret?

Figyelt kérdés
Nemrég óta járok egy sráccal. Tegnap hosszú autóutunk volt és amikor nem kellett váltania,10 percig fogta a kezem. Szerintetek szeret?( Csak mert eddig azt hittem csak szexre kellenék neki,de ezek után nem tom mit gondoljak).
2009. nov. 8. 15:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Csak egyszerűen felelőtlen, remélem a balesetin is fogni fogja a kezed
2009. nov. 8. 15:56
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Legutoljára, aki nekem autóban a kezemet fogta(egyik fiú ismerősöm, akit akkor már pár hónapja ismertem), leállította egy helyen az autót és megakart dugni. Ha tudtam volna, hogy be fog próbálkozni, autójába sem szálltam volna be, de nem erőszakoskodott, szóval ott hagytam és mentem vonattal inkább.

L, 19

2009. nov. 8. 16:04
 3/19 anonim ***** válasza:
81%

Valószínűleg előbb-utóbb a szerveivel több ember életét fogja megmenteni.

Ha a szexre kellesz neki amúgy akkor nem foghatja meg a kezed? :o

2009. nov. 8. 16:08
 4/19 anonim ***** válasza:
73%
Én szoktam fogni a abrátnőm kezét autopályán vagy akárhol ahol hosszab ideig nem kell váltanom...vagy akár városba is ha olyan a helyzet pirosnál meg ilyeneknél...és szeretem is őt szoval jelentheti azt is...de mongyuk ebből messziremenő következtetést ne vonj le szerintem...csak egy jel a sok közül
2009. nov. 8. 16:23
 5/19 anonim ***** válasza:
48%
Ha egy lány biciklizés közbe rám gondol szeret? -kb ezzel egyenértékű a lérdéset. hogy lehet ilyen baromságot kérdezni??? ezen az oldalon az emberek elöbb kérdeznek é csak utána gondolkodnak!Idióta...
2009. nov. 8. 16:36
 6/19 anonim ***** válasza:
75%
Úgy illik, hogy ha megfogja a kezed, akkor te meg gombold ki a nadrágját és fogd meg a farkát. Ha a fejed is megsimogatja, akkor rá is hajolhatsz. Ő ezzel mutatja ki, hogy szeret.
2009. nov. 8. 18:49
 7/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a két segítőkész választ!a többi meg minek ír ha nem tud hasznosat írni? Mivel szeretem ezt a srácot,nyilván érdekel,hogy a jelek amiket küld,mit jelentenek. Megkérdezni tőle viszont még nem merem.sajnálom ha vkit ez zavar...:S
2009. nov. 8. 20:44
 8/19 anonim ***** válasza:
72%
A kérdés alapján olyan buta lehetsz, hogy biztos csak megakar dugni.
2009. nov. 8. 21:38
 9/19 A kérdező kommentje:
hülye...
2009. nov. 8. 23:12
 10/19 A kérdező kommentje:
akinek nem tetszik,az ne válaszoljon,mondtam.
2009. nov. 8. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!