Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon jófej, de eléggé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon jófej, de eléggé csúnya pasi?

Figyelt kérdés

Megismertem neten egy erősen intelligens,nagytudású,kedves férfit,rengeteg a közös,hasonló az érdeklődési körünk is(mindez nagyon imponál nekem).Ugyanakkor a fizikuma enyhén szólva visszataszító(azaz nem valami magas, enyhén tulsúlyos,pattanásos,kopaszodó,elégge csúnya arcbőre van).

Eléggé közel kerültünk egymáshoz,ő komolyan szeretne velem lenni, viszont én első perctől vacilálok,nem tudom,mitévő legyek,annyira nem tudom elfogadni a külsejét...Másfelöl meg vonz az esze, a szíve,a természete,az értékrendje,stb,ilyen téren felnézek rá.

Mit lehet kezdeni ezzel az ellentéttel?

2013. okt. 3. 11:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

7+

Az első srác, szakmunkás, bér-fizetés,

A második diplomás pénzes.

De ha felmész az Nlc súgására, ott is megtudod nézni, hogy a nők esetében, abszolút feltuningolt, diplomás nők szájából ömlik a mocsok, és a vulgaritás,a szemét tehát hiába kirakat, ha kinyitja a száját, ordit a sötétség belőle és az intelligencia hiány.

Most képzelj bele: megfognak öregedni, hiába tuningolnak, és mi marad utánuk?

2013. okt. 3. 11:35
 12/22 anonim ***** válasza:

Azért nem kell senkinek letagadni, hogy a külső nem számít.

Mert igen is számít.

Ha valaki nem tetszik külsőre, akkor nem választom magam mellé párnak. És hogy nekem nem tetszik, arról én legalább annyira nem tehetek, mint az a pasi arról, hogy csúnya.

Viszont ha egyszerűen nem vonzódom hozzá, nem vonz szexuálisan, nem tetszik a külseje, akkor hiába magyaráz bele bárki bármit, lehet akármilyen jó belső tulajdonságú az az ember, nem kell, hogy pasiként szóba jöjjön. Lehet egy nagyon jó barát.

Viszont ha valakivel nincs gusztusom mondjuk csókolózni, pláne ágyba bújni, míg azért én vágyom rá, nehogy már az akkor is egy baromi boldog kapcsolat legyen, csak mert egyébként emberileg tetszik az a férfi! Mert nem lesz az!

Nem kell egy pasinak baromi jól kinéznie. Nem kell full izmosnak, jóképűnek lennie, dehogy kell! De ha egyszerűen valakit tényleg csúnyának tart egy nő, akkor nem kell belemenni semmibe, amibe az illető nem akar. Mert oké, álljunk neki, próbáljuk meg elfogadni a külsejét...és ha mégsem sikerül? Akkor szerencsétlen ember csak beleélte magát felesleges dolgokba és csak szenvedni fog.

Kérdező, én azt tanácsolom neked, ha neked abszolút nem jön be külsőre, nem tudnál vele együtt lenni, akkor max. csak barátként tekints rá. És legyél vele őszinte. Ne ringasd hiú ábrándokba.

2013. okt. 3. 12:12
 13/22 anonim ***** válasza:

Maradjatok már!

Kell a vonzalom.Na most akiről elsőre látod, hogy csúnya a bőre,kopaszodik azt hagyjad már a fen*be!

Vannak tényleg olyan hapsik,akikre be lehet gerjedni és még egy hullámhosszon is lehettek intelligencia és mindenféle téren!(nem kell hozzá hugh jackman,brad pitt külső sem!).Mindenkinek más tetszik.

2013. okt. 3. 12:15
 14/22 anonim ***** válasza:
13 Jack Nicolson is egy végtelenül csúnya pasi, de iszonyat jó pasi volt fiatalon, szerintem:D
2013. okt. 3. 12:20
 15/22 anonim ***** válasza:
vagy Charles Bronson a Volt egyszer egy vadnyugatba, micsod acsúnya pasi, és mégis, olyan férfias, hogy eltörpül a küleje a kisugárzása mögött.
2013. okt. 3. 12:22
 16/22 anonim ***** válasza:

2 dologból áll egy igazi párkapcsolat: érzelmek, és kémia.

Neked eddig csak 1 van meg. Gondold át.

2013. okt. 3. 12:25
 17/22 A kérdező kommentje:

Tény,hogy NEM egy modell-kinézetű macsót szeretnék magam mellé,de azért legyen kellemes érzés ránézni,megpuszilni,satöbbi.

Húú, nem könnyű és valóban,áltatni nem akarom,annál jobban tisztelem..

2013. okt. 3. 12:31
 18/22 anonim ***** válasza:
Arra gondolj kérdező, hogy minden macho is előbb utóbb megfog öregedni, megfog ereszkedni a bőre, ráncos lesz, vagy pocakot ereszt, vagy nyűzűgévé válik. Szóval az idő vasfoga mindenkire áll:D
2013. okt. 3. 12:47
 19/22 anonim ***** válasza:

És attól, hogy előbb-utóbb mindenki megöregszik és ráncos lesz, meg fogatlan, meg kopasz, akkor életünkben is éljünk egy csúnya ember mellett, akire gusztusunk nincs?

Hagyjad már!

Idővel valóban az emberek megöregszenek, és ennek bizony lesznek küllemi jelei, de attól még fiatal korban lehet jó küllemű az az ember, minden más belső tulajdonságot egybevetve, amik nyilván megmaradnak öregkorra is, és ezért fogja az ember elfogadni az öregséggel együtt járó dolgokat.

2013. okt. 3. 12:58
 20/22 anonim ***** válasza:

Neked ez nem fog menni.

Ő meg ugyan érdemelne nálad jobbat, de kapni nem fog, mivel más is így gondolkodik.

Az élet mar csak ilyen kegyetlen...

2013. okt. 3. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!