Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek a "randira"?
Van egy srác akivel közös az érdeklődési körünk és felhívott a lakására... Ráadásul egy csomószor mondja hogy csináljak neki intim képeket, meg hogy a randin szeretne kényeztetni.
De én mondtam neki, hogy nem csinálok ilyen képeket, illetve nem szeretnék semmi ilyet (még nem volt pasim, szűz vagyok minden téren). Tehát meghatároztam a "szabályokat", és ő ezt (elvileg) el is fogadta, de még mindig fenn áll az, hogy a lakására kellene mennem, ráadásul este 7 felé. És picit tartok tőle hogy rám mászik vagy megerőszakol... De elvileg megígérte, hogy akkor így nem lesz semmi...
És még mielőtt elfelejteném, hozzá kell tennem, hogy a csávó már körülbelül fél éve nem szexelt illetve kijelentette még majdhogynem az elején, hogy egyenlőre nem akar semmi komolyat. De ettől függetlenül imádja a személyiségemet illetve a külsőmet, stb...
Szerintetek találkozzak vele? Ha nem, milyen indokot mondjak neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!