Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Netes ismerkedés, lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes ismerkedés, lehet belőle komoly kapcsolat is akár?

Figyelt kérdés
2013. okt. 2. 21:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
nem tudom...
2013. okt. 2. 22:00
 12/25 anonim ***** válasza:

Lehet. Én is neten ismertem meg a páromat. Majdnem egy éve együtt vagyunk.

23/L

2013. okt. 2. 22:00
 13/25 anonim ***** válasza:
Lehet, csak az a tapasztalatom, hogy sajnos ott sincs sokkal több normális ember, mint a valóságban.
2013. okt. 2. 22:03
 14/25 anonim ***** válasza:
Természetesen lehet.
2013. okt. 2. 22:04
 15/25 anonim ***** válasza:
Lehet,de csak óvatosan.Itt is szépen pofára lehet esni.
2013. okt. 2. 22:05
 16/25 A kérdező kommentje:
A minimális iskolázottság alatt mit értesz, már ne haragudj ilyen válaszokra nem igazán szoktam reagálni, de megkérdezhetem, hogy Te hány osztályt végeztél? Hogy minősithetsz valakit igy, akit nem is ismersz?? Ez az oldal azért van, hogy ha tudunk segitünk a másiknak, és nem azért, hogy minősitsük a másikat. Ne válaszolj, ennyi!
2013. okt. 2. 22:06
 17/25 anonim ***** válasza:
Az "iskolázós" hozzászóló jót írt rólad. Szerintem félreértetted.
2013. okt. 2. 22:13
 18/25 anonim ***** válasza:

Bizony.. bár már kételkedem benne.

A lényeg csupán annyi, hogy ha valaki képes értelmesen kommunikálni és a szókincse nem merül ki annyiban, hogy "jó a tested, gyüssz topogni?" akkor ha talál magának egy hasonló értékekkel rendelkező partnert nagy valószínűséggel lehet belőle normális kapcsolat is.

(Kérdésedre válaszolva főiskolai, de nem tudom mit számít ez. Egy szakmunkás is lehet értelmes.)

2013. okt. 2. 22:27
 19/25 anonim ***** válasza:

lehet, nekem is volt komoly (bő két éves).

Az iskolázottságot meg tényleg félreértetted. Sok embernél kizáró ok, ha az első leírt szövegből látszik, hogy a másiknak komoly gondjai vannak a nyelvhasználattal, ilyenkor csökkennek az esélyek. Nálad viszont ez rendben volt. (a reakciód nem, de az más kérdés)

2013. okt. 2. 22:30
 20/25 A kérdező kommentje:
Azért meg ne kövezzetek a reakcióm miatt. :) Csupán feltettem egy egyszerű kérdést és igazából csak arra voltam/vagyok kiváncsi, hogy van-e olyan köztetek vagy közöttünk akár, akinek vannak már sajátos tapasztalatai e téren. Köszönöm!
2013. okt. 2. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!