Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kállai Márk kérdése:
Lányok! Titeket zavarna, ha egy fiú 8 hónappal fiatalabb lenne nálatok?
Figyelt kérdés
F/152013. okt. 2. 20:43
1/9 anonim válasza:
Üdv. Kállai Márk Budapesti lakos aki 15 éves!
(A Budapest csak tipp volt!)
2/9 anonim válasza:
jaj istenem az a 8hónap......jajajajaj vigyázz mert kipusztul a világ miatta
4/9 anonim válasza:
Valahol 10 vagy több év a korkülönbség,akkor szerinted a te 8 hónapod mi ahhoz képest?
5/9 A kérdező kommentje:
Ok. Tudom, mert a szüleim közt is 10 év van. De ebben a korosztályban ez szerintem más.
2013. okt. 2. 20:51
6/9 A kérdező kommentje:
#1- Üdv neked is.
#2- Vigyázok :D
2013. okt. 2. 20:53
7/9 anonim válasza:
Bocsánat, hogy fiú létemre ide merem tolni a képem, de nem tudom miért zavar téged ez a 8 hónap korkülönbség.
8/9 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar. Én arra vagyok kíváncsi hogy a lányokat zavarja-e.
2013. okt. 3. 05:58
9/9 anonim válasza:
Ezt talán a leányzótól kellene megkérdezni. Amúgy meg 8 hónap semmit se számít. Nekem volt 3 évvel idősebb barátnőm is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!