Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barna, szőke vagy a fekete hajú lányok jönnek be inkább a fiúknak?
A szőkéket jobban megnézik, meg komolytalannak tartják a pasik. A sok szőke nős vicc miatt. én is szőke vagyok, és sokan mondták már nekem h első látásra hülye libának gondoltak, de rájöttek h azért nem is vagyok annyira szőke..
A Párom 25 éves, eddig soha nem volt szőke csaja. komoly kapcsinál is érezte h nem az a csaj az igazi. Én vok az 1. szőke csaja, másfél éve vagyunk együtt, nyáron megkéri a kezem... :-)
Igaza van a kicsivel előttem szólónak.
A szőkékről rögtön ez jön le: buta, mindent félreért, csak a pénzre megy... satöbbi.
Köszi a szőke nős vicceknek!
Ja, meg ugye ha valakinek világosszőke a haja, biztos minden mása is mű, mert azzal sem születik senki...
Ó, persze.
Szerintem amúgy a fiúknak mindenféle bejön:
a lényeg, hogy Neked jólálljon.
Egy koromfekete hajú csajnak nem fog a platinaszőke jól állni (2 árnyalattal lehet világosabbra festeni a hajad, hogy még természetesnek hasson).
24/L
nekem a szőkék jönnek be mert sokkal beválalósabbak!:D
de én amugyis csipem öket
basszus, ennyi hülyeség....
én sötétbarna vagyok.... de:
nem értem mit esznek a pasik a feketén, mert annyira ronda szín!!!! És mű!!!! Ugyanis látszik, hogy az illetőnek festve van!!! És sápaszt és öregít is, olyanok a fiatal lányok benne, mint a boszorkányok....
Akkor inkább természetes szőke vagy barna.
A fekete csak a cigányoknak áll jól, és a kreol bőrű sötétbarna szemű nőknek! Egy átlag nőnek nem fekete a természetes hajszíne.
Sztem a fekete az a hajszín, ami csak keveseknek áll igazán jól. És tök mű. Ja, és sok plázacicus is fekete hajú:P
áhh,nekem most egy szőke csaj tetszik :D
de látom most hogy elég negativ véleménnyel vagytok a szőkék iránt xD
nem minden szőke hülye meg k*rva
20:32...
fekete a hajam ;) nem festett.. plusz nemis vagyok cigány:D és mielött elhordod a feketehajúakat mindenféle pics*nak barnahajú lányokból is vannak olyanok:D:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!