Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tetszik egy lány a suliból, mit mondjak neki, hogyan járhatok vele? Hova vigyem randizni? STB. Kérlek adjatok tippeket.
Figyelt kérdés
5.-es a lány, és én 8.-os vagyok. Nem is tudom mit szeret, nem tudok róla semmit, csak a nevét, és nem tudom hogy ismerjem meg.2009. nov. 7. 18:28
1/6 anonim válasza:
Nos az igen nagy külömbség abban a korban Xd. Kb az a lány most babázik otthon. Ha el is hívod valahová a kedves szülei biztosan nem nézik majd jó szemmel.
2/6 A kérdező kommentje:
Hááát, lehet. De még 2 osztálytársamnak is 5.-es tetszik, de nem mondook le róla!!!
2009. nov. 7. 19:13
3/6 anonim válasza:
basszus én nem járnék hetedikessel sem... nyolcadikossal már inkább, meg attól fölfelé 11ig :D
10es/F
4/6 anonim válasza:
szerintem ne csináld. te is még bőven gyerek vagy ennyi idősen, ő meg még inkább. ötödikesek max egymással 'randiznak', kergetik egymást, ha tetszenek egymásnak, megdobálják egymást télen hógolyóval és összesúgnak egymás háta mögött. mást ne várj tőle
5/6 A kérdező kommentje:
De nem!
2009. nov. 8. 19:41
6/6 anonim válasza:
Akkor ott dögölj meg xd remélem lecsuknak zaklatásért ha ennyi eszed van -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!