Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk ti mit NEM szerettek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti mit NEM szerettek egy lányban?

Figyelt kérdés
Ki/Miyen az a lány akivel soha semmilyen körülmeények között nem jönnétek öszze?

2013. szept. 29. 14:50
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
egyébként eén is meglepödtem ezeken a válaszokon...öszinteseéget fiuk! :D
2013. szept. 30. 18:13
 22/25 anonim ***** válasza:
2013. szept. 30. 18:43
 23/25 WheneverYouWant ***** válasza:
Ha nem tud gondolkodni.. nekem már annyi elég! Ha nem tud épp ésszel gondolkodni akkor messziről elkerülöm.
2014. jan. 30. 18:15
 24/25 anonim ***** válasza:

A fiatal fiúk esetében:

- ha nem trendi, csini, és csak otthon ül,

- ha nem akar semmiféle szexet, sem petting sem egyéb.

20-30 között:

- ha rendszeresen flörtöl más pasikkal, és egyébként is túl sok pasija volt már - ami nyilvános, tudott dolog róla.

- ha igénytelen, és alkoholista.

30-40 között:

- nem tud főzni, nem házias, csak plázába és kozmetikába jár.

- flörtöl és kefél is akivel lehet,

- ha piál és trehány.

40-...:

- ha nem tetszik :)

60-...:

- ha nem tud mozogni :) (de pozitív, ha ki tudja venni a fogsorát) :D

2014. jan. 30. 18:50
 25/25 anonim ***** válasza:

16os: a nők sem szeretik ha egy férfi dohányzik vagy ilyesmi, kiskorú vagyok, és nem fogok cigizni, és elitélem a cigarettát (kipróbáltam, nem volt jó)

18as: nálam azok amiket leirtak azok tényleg alapok, nem azt tartom fontosnak hogy nagy melle, feneke legyen, és hogy könnyen megszerezhető stb. tényleg fontosnak tartom hogy okos legyen

ezen kivül én nem szeretem ha egy lány nem értékeli azt ha valami jót csinálok, ha mondjuk előre engedem az ajtónál legalább annyit mondjon h "köszi"

azt sem szeretem ha unalmas, rossz a humorérzéke, tipikus plázacica, ha nem nőies, ápolatlan és ha jobb azokban a dolgokban amikben én akarok jobb lenni, pl. gitározás, videójátékok, technika

2014. jan. 30. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!