Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ti ki szoktátok fizetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti ki szoktátok fizetni a barátnőtök mozijegyét, ha moziba mentek? (Lányok tapasztalataira is kíváncsi vagyok)

Figyelt kérdés

Nekem eddig egyik barátom sem fizette ki, de a barátnőmnek kifizette az egyik, ami szerintem igazán lovagias tőle, és kíváncsi vagyok, hogy kinek mi a szokása ezen a téren.

A lányok válaszait, tapasztalatait is szívesen fogadom.

Légyszíves kort és nemet írjatok, ha nem gond!

Előre is köszi az értelmes válaszokat! :)

2013. szept. 29. 11:22
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
0%
Ritkán írok ilyet: csicskák!
2013. szept. 29. 12:03
 22/34 anonim ***** válasza:
73%

Lehet, én vagyok maradi, de én még úgy "tanultam", hogy mindent a férfinak illik fizetnie! Egy vendéglátó egységben lenézik azt a férfit, ahol nem ő rendezi a számlát, ezért ha valami miatt a nő fizetne/beszállna, akkor diszkréten kell a pasinak átadni a pénzt, hogy ezzel ne hozza őt kellemetlen helyzetbe!

Ha nekem egy randin bármit magamnak kellett volna állnom, utolsó találkozásom lett volna az illetővel!

És nem a férfiak kizsebeléséről van szó... ha a pasinak nincs pénze arra, hogy meghívja a lányt, akkor vigye olyan helyre, ami nem kerül semmibe! Vízparti/parki séta például...

Ha meg olyan helyre mennek, ahol fizet a férfi, akkor ezt a nőnek illik viszonoznia... pl. saját maga által készített ebéddel/vacsorával, amihez ő maga vásárol... ez is lehet egy randi, de így, ilyen formában a nő állja a költséget, és kiadásban is egál a dolog.

40/N

2013. szept. 29. 12:24
 23/34 anonim ***** válasza:
0%
Éljen a feminizmus! pfuj
2013. szept. 29. 13:48
 24/34 anonim ***** válasza:

Lehet hogy régimódi vagyok... de egyet tudok érteni az utolsóval. Számomra evidens, hogy én fizetek, ha meghívom a barátnőmet moziba, étterembe, pizzériába stb. Diszkóban, vendéglátó egységben is meg szoktam hívni.

Persze árnyalja a dolgokat, hogy elég rosszul érezné magát a barátnőm ha évi 150 ezreket költenék rá (gondoljatok bele ez havi 1 mozi, 1 étterem és 1 kocsmázás ára) szóval csomószor van pl, hogy moziban én veszem a jegyet, de ő meg megveszi a popcornt. V pl elmegyünk boltba és ő fizet, vagy vesz nekem vmit stb. Van hogy ragaszkodik hozzá hogy étteremben meghívhasson, mert pl szülinapom van stb, de olyankor is odaadja nekem a pénzt előtte h én fizessek.

De egy étteremben nagyon hülyén érezném magam ha ő fizetne, nem is tudom mások nem érzik ezt kínosnak?

23/F

2013. szept. 29. 13:50
 25/34 anonim ***** válasza:
hoppsz... szóval utolsó alatt a 22-es válaszolót értettem
2013. szept. 29. 13:51
 26/34 anonim ***** válasza:
22%

Negyvenes nő te vagy maradi. 50-50%

Első randin még mehet a férfi fizet.

2013. szept. 29. 13:51
 27/34 anonim ***** válasza:
66%
most már értem miért sirtnak itt egyesek,hogy nincs barátnőjük. ők azok akik sajnálják a pénzt. meg persze ők azok a kis csórófa..ú nyomik akik azt hiszik igy a normális.
2013. szept. 29. 15:43
 28/34 anonim ***** válasza:
49%

Utolsó válaszolóval egyetértek.

Szerintem is illik a férfinak fizetnie egy két alkalommal. Csicska pasik gondolkodnak olyan nyomorék módon, hogy azt hiszik nem kell meghívniuk a hölgy partnerüket.

21/L

2013. szept. 30. 19:42
 29/34 anonim ***** válasza:
43%

:D

Gondolom mind szüzek vagytok vagy volt 1-2 hónapos kapcsolatotok. Évekig a ló fog fizetni egy nőnek. :D

2013. szept. 30. 19:44
 30/34 anonim ***** válasza:
Minden én fizetek.
2013. okt. 5. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!