Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ti ki szoktátok fizetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti ki szoktátok fizetni a barátnőtök mozijegyét, ha moziba mentek? (Lányok tapasztalataira is kíváncsi vagyok)

Figyelt kérdés

Nekem eddig egyik barátom sem fizette ki, de a barátnőmnek kifizette az egyik, ami szerintem igazán lovagias tőle, és kíváncsi vagyok, hogy kinek mi a szokása ezen a téren.

A lányok válaszait, tapasztalatait is szívesen fogadom.

Légyszíves kort és nemet írjatok, ha nem gond!

Előre is köszi az értelmes válaszokat! :)

2013. szept. 29. 11:22
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Az elején semmit nem fizethettem, de most már ha elmegyünk moziba, amíg jegyet vesz, addig én szerzek kaját :)

Ha meg pl színházba visz, az általában meglepi, és így ö veszi a jegyet :)

2013. szept. 29. 11:31
 12/34 anonim ***** válasza:
ha én hivok meg valakit moziba akkor nyilván én fizetek mindent. mindegy,hogy barátnőm vagy barátom, fiú vagy lány. 33ff
2013. szept. 29. 11:32
 13/34 anonim ***** válasza:
Nekem mindig kifizeti a barátom, nagyon lovagias! Nem akarom amúgy engedni neki, mindig mondom, hogy a saját jegyemet megveszem én, de eddig még sosem hagyta! Mindig ilyen, általában én akkor fizetek, ha kicselezem valahogyan, vagy, ha előtte 10x leszögezem, hogy most én hívom meg, és még cselezek mellé..:D
 14/34 viktor123456 ***** válasza:
49%
Fizetem. Ez természetes. Ha én szervezem én állom a cehhet
 15/34 anonim ***** válasza:
Igen, kifizeti - de ennek egy jó rendezési módszere, h vagy az fizet, aki a randit szervezi aznapra és legközelebb egy teázásnál/pizzánál meg a másik, vagy a büfében a meghívott veszi a muníciót.
2013. szept. 29. 11:34
 16/34 anonim ***** válasza:
49%

Illik kifizetni szóval persze kifizetem a lány mozijegyét.. :)

17/F

2013. szept. 29. 11:36
 17/34 anonim ***** válasza:
Több évig fizetni? :D
2013. szept. 29. 11:37
 18/34 anonim ***** válasza:

Engem általában azok a srácok hívtak meg, akiknek volt munkájuk. Én mindig felajánlottam, hogy fizetek, de nekik ez nem volt gond. Aki nem dolgozott, azzal feleztünk.

22L

2013. szept. 29. 11:47
 19/34 anonim ***** válasza:
44%
Munka mellett sem fizetek a társaságért..
2013. szept. 29. 11:50
 20/34 anonim ***** válasza:
49%
Természetes hogy én fizetem ki a mozijegyét. Szépen néznénk ki ha bármit is fizetnie kéne amíg velem van. Engem sértene meg vele. 26F
2013. szept. 29. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!