Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljunk?
Légyszíves olvassátok el...
Van egy weboldal,ahol megismerkedtem egy normális pasival.
Külföldön lakik,de nemsoká Magyarországra jön-miattam. (igazából kikapcsolódni is...)
Hajdú-Biharban lakok,ő 'Pestre jön és szállodában száll meg. (mivel nem egyedül lakok,nem is tudnám fogadni)
Megbeszéltük,hogy egy teljes napot együtt töltünk és mondta,hogy maradhatok estére. Nyilván rákérdeztem,hogy ezt azért írja,mert szexelni szeretne? És azt írta,hogy nem zárkózna el a gondolattól mert csinosnak és gyönyörűnek tart,viszont soha nem tenne olyat,ami nekem rosszul esik. Szóval foglalhat 2 külön szobát is...
A kérdés:mit csináljunk egész nap,főleg,hogy nem is vagyok 'pesti??
Elvileg októberben jön,szóval hideg lesz.
1.,köszönöm!
2.! Már ne haragudj,de sok hónapnyi beszélgetés után,úgy,hogy Skype-oltunk milliószor mégis miért felelőtlenség?? Itt lakik szomszéd országban.
A másik: jelenteni fogom a kommented,mert egyrészt nem a kérdésre válaszoltál,másrészt nyomorék vagy. A saját nyomorúságod miatt vagy rosszindulatú és valakin kitöltöd... És megjegyzem: egy jogi hallgatóval 'beszélsz'.
Huha,jogi hallgató..És akkor mi van? :D
Ez miatt jelented,mert nyomorék? Csupán nem tetszését fejezte ki,ami neked nem tetszett,ennyi...
Mennyi idős vagy amúgy? Nem csodálnám ha átverne,és pofára esnél amúgy.Mindenki azt mond amit akar..
Talán annyi,hogy a 'holt buta' jelző nem éppen rám illik.
Neked is sok IQ-d lehet.... A kommentje a lehúzásról és a sértegetésről szólt.
Mellesleg te sem a kérdésre válaszoltál,szóval téged is jelentelek.
Magánügy,hogy hány éves vagyok.
Szia! Szerintem az előző rosszindulatúnak tűnő hozzászólók csak valamilyen szintem féltésből írták azt,amit. Viszont tényleg nem a kérdésre válaszoltak. :/
Én budapesti vagyok és szerintem remek program lehet az Októberfeszt. Itt a link [link]
Ezen az oldalon további keresési beállításokat is megtekinthetsz.
Viszont enged meg kérlek, hogy az én véleményem szerint légy előrelátó és ha van rá módod egy BP.-i ismerősödnek is szólj és ha úgy alakulna a helyzet, hogy nem éreznéd jól magad a pasival aludj az ismerősödnél vagy menj haza. (szóval belőlem is a féltés szól ^^ )
Sajnálom,hogy ennyi embernek NEM megy az értelmező olvasás.
Mivel olyasmit vettem ki a szavaiból,hogy nem zárkózna el tőle,hogy lefeküdjünk (közös hotel) , ezért rákérdeztem. És azt írta,hogy valóban vonzónak tart és szeretne nekem örömet okozni;viszont semmire nem kényszerít , kérhetünk 2 külön szobát és nem szeretné,hogy nekem rossz legyen. ---> Ezzel miért ajánlottam volna fel magam?? Csak teljesen őszintén rákérdeztem!! És mivel azóta többször is beszéltünk,nem fog átverni,nem egy kamuzógép.
Örülnék,ha az ilyen IQ-betyárok,mint a 8-as válaszoló egy kis modort tanulnának,na meg ÉRTELMEZŐEN OLVASNI. -.- köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!