Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljunk első randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljunk első randin?

Figyelt kérdés

Nem akarok inni,enni beülni sehova. Valami olyan program kéne,ami tartalmas. Nem akarom,h csak beszélgetés legyen.

Az hogy jönne ki,ha megmondanám a srácnak,h találjon ki valamit? :) Mivelhogy én utazok el hozzá,ő lesz otthonos terepen. :D

Amúgy mivel messze lakik,arra gondoltam,h csinálhatnánk vmit együtt,beszélgetnénk közben,aztán este pedig beülünk moziba egy filmre,utána kibeszéljük a filmet,amíg kikísér az állomásra. Vélemény? :D

21/L

2013. júl. 15. 22:38
 1/4 anonim válasza:

Ha a pasi lesz "otthonos terepen", akkor elvileg neki kellene gondoskodni programról, nem?

Javaslatom egyébként az, hogy sétáljatok, fagyizzatok és közben beszélgessetek. Utána aztán mehet a mozi, én még egy pizzázást is eltudok képzelni.

Sok sikert!

2013. júl. 15. 22:41
 2/4 anonim válasza:
kutyas étáltatás! az a legjobb.. nyugis, és ha elfogy a téma akkor csak elkezdesz beszélni a kutyához/kutyáról
2013. júl. 15. 22:41
 3/4 Justicar ***** válasza:
Mi fagyizni voltunk ma. :P
2013. júl. 15. 22:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Én olyan neveltetést kaphattam, hogy semmiképp se egy csaj tegye meg, hogy lejön hozzám, pláne ne még ő keressen izgalmas programot az én terepemen...

Amúgy be lehet ülni egy kávézóba, báár itt a jó idő lehetne parkba menni, fagyizni, stb...

"Az hogy jönne ki,ha megmondanám a srácnak,h találjon ki valamit? :)"

Ilyen kérdés nagyon sok srácnál nem is kéne, hanem neki kéne írni, hogy okés, majd kitalálok egy jó programot, stb...

Amúgy a mozi nem jó, mert nem tudjátok igazán megismerni egymást... ;)

2013. júl. 15. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!