Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnék így megismerkedn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék így megismerkedni vele? Csak buszon szoktam látni. [bővebben lent. ]

Figyelt kérdés

A suliba egy busszal járunk be. Nem egy helyen lakunk, csak az én buszom bemegy abba a faluba is, ahol ő lakik. 1héten talán 2-3x látom. Mindig néz, és ez kölcsön is. Múltkor rám köszönt, és azóta is köszön, ha meglát. De nem ismerjük egymást.. sőt nem is tudok nagyon közös ismerősöket, hisz én nem rég költöztem el, és még nem ismerek senkit se. Leszólítani sem tudom nagyon, hisz azon a buszon nagy tömeg van. A nevét tudom. És van myvipe is, de nete nincs, így nagyon gyakran jár fel. És pechemre nekem meg myvipem nincs. Hogyan tudnék vele megismerni?? Ötleteket, ha kérhetnék!

Előre is köszönöm, ha valaki segít nekem.

17/L

2009. nov. 7. 11:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát az az igazság,hogy szerintem nem neked kéne ezen gondolkodnod,hanem a fiunak kéne kezdeményeznie :) Bár,ha már rád köszön az mindenképp egy jó jel,ha képes vagy rá,akkor kapd magad össze,és menjél oda te hozzá. Vagy regisztrálj myvipre,és ott beszéljetek kicsit elötte,hogy legyen valami téma,de mondom,én is élvezném,ha odajönne egy csaj,akivel elötte már sokat szemeztünk a buszon,hidd el nem harapnálak meg :D Sok sikert előre is!

20F

2009. nov. 7. 11:47
 2/5 A kérdező kommentje:

köszönöm, hogy írtál. :)

de myvipen, mit is írjak neki pontosan? hogy hello, én vagyok, akire csak úgy ráköszöntél? :D

Témával nem lenne baj, mert biztos lenne.. vagy is részemről. :):D

2009. nov. 7. 13:18
 3/5 anonim ***** válasza:

"de myvipen, mit is írjak neki pontosan?"

- Szia, szimpatikusnak tűnsz, megadod az msn-ed?

Mondjuk ez egy verzió, ez olyan átlagos szöveg. Nem gáz ha lány létedre írsz neki egy ilyet, én is kaptam már pár hasonlót.

22/f

2009. nov. 7. 14:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen,ennyit irsz neki kb. Szia,én vagyok az a csaj a buszról,és gondoltam felveszlek msn-re ha nem baj^^. Aztán elkezdtek beszélgetni és egy idö után finoman utalsz rá,hogy bejössz neki :P Ha nem kapcsol akkor hülye,ha meg tetszesz neki ugy is lépni fog :)

(az elsö kommentelö)

2009. nov. 7. 14:50
 5/5 anonim ***** válasza:

:) Én pont így ismertem meg a páromat akivel már 3 éve vagyunk együtt. Nálunk is ugyanez volt állandóan csak szemezgettünk meg köszöntünk egymásnak! Kb 1,5 évig ment így..de közben odajött hozzám vagy 3x h találkozhatnánk vmikor de én nemet mondtam. Aztánmeg myvipen megtaláltam és végül csak beadtam a derekam.

Szerintem próbálj meg a közelében lenni a buszon aztán hátha leszólít, mert az tényleg furin jönne ki h te kezdeményezel. De végülis megpróbálhatod de inkább várj!

Aztán rem összejön amire vágysz!

2009. nov. 7. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!