Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem, egyszerűen nem tudok nyitni a fiúk felé?
Figyelt kérdés
Először is , 13 éves vagyok , és ezért ne szóljatok le , köszönöm . Szóval szeretnék egy barátot , de hogy is mondjam egyszerűen aki tetszik nem is tudja , hogy ismerem . Másodszor nem vagyok a világ szépe , de a kebleim sem akkorák mint egy velem egykorú lánynak ( kisebbek ) . Természetesen nekem ez is pontosan mefelel (kicsit furán jött ki ) . Tudom magamról , hogy nem vagyok hogy is mondjam szép szóval , mint a mostani 12 éves lányok akiknek minden nap más tetszik . . Nos ebből az a kérdés , hogy hogyan ismerkedhetek , hogyan nyithatok a fiúk felé ?!2013. szept. 27. 21:04
1/4 Christiano Ronaldo válasza:
Legyél flörtölős, viccelj sokat a szexxel, vagy legalábbis beszélj róla amikor közösségbe vagy, ha pedig fiúk között vagy cukkold őket, kérdezd intim dologról.
Ha ezt teszed könnyűnek fogsz tűnni, az pedig pontosan azt a fajta figyelmet hozza neked mint amilyet a 12 évesek kapnak akikkel példálózol.
Amúgy meg "Először is , 13 éves vagyok , és ezért ne szóljatok le"
nem szóllak le, sőt mivel ilyen eltökélten akarsz egy szar ember lenni, legalább értékeld hogy még segíteni is próbálok benne... D:
3/4 anonim válasza:
Azért figyelj oda, mert nagyon sok fiú csak AZT akarja majd tőled.
4/4 anonim válasza:
figyelj, velem is hasonló helyzet állt elő, amikor 12-13 éves voltam. nem tudtam h mihez kezdjek a fiúkkal, hogyan közeledjek hozzájuk, pedig nagyon szerettem volna már egy barátot/pasit. azt kell mondanom neked, hogy amíg nem megy ez magától, addig bárhogy próbálkozhatsz, gyűjtögethetsz tippeket, nem fog menni az ismerkedés. tapasztalatól beszélek. egy idő után majd feloldódsz a fiúk társaságában és magától jönnek majd az ilyen helyzetek. addig pedig örülj annak, hogy van mire várni... hidd el utána sokkal édesebb lesz a siker:) 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!