Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretne járni velem távkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretne járni velem távkapcsolatban egy olyan fiú aki 15-16 éves?

Figyelt kérdés
Nagyon magányos vagyok és ha valaki szeretne járni velem az írjon. Gondolom nem akar senki így egyből járni ezért privátban megimerkedhetnénk. Petra vagyok 14 éves. És privátban még többet elmondok magamról. Csak írjatok légyszi.
2013. szept. 27. 19:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Kedves Petra, miért akarsz távkapcsolatot mikor az élő kapcsolat annyival több izgalmat rejt önmagában?
2013. szept. 27. 19:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Ehhez az kéne, hogy tetszünk egymásnak és a közelben lakj amire valljuk be igen kicsi az esély. 16/F
2013. szept. 27. 19:44
 3/9 anonim ***** válasza:
basszus, én a szomszédod vagyok... ebből sajnos nem lesz távkapcsolat. :(
2013. szept. 27. 19:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Én igen, írj rám :)
2013. szept. 27. 20:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Távkapcsolatban járni...az meg mi? Sajnos, Petra, veled az a gond, hogy olyan ronda vagy, hogy a majom a kezedből nem venné el a cukorkát:D
2013. szept. 27. 20:26
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ronda egyáltalán. Az hogy miért akarok távkapcsolatban járni az az én dolgom.
2013. szept. 27. 20:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Pedig engem érdekelne, hogy miért akar valaki távkapcsolatot, amikor az maximum szükségmegoldás szokott lenni és barom nagy szívás mindkét fél számára.

(lány vagyok úgyhogy rám ne számíts)

2013. szept. 27. 20:49
 8/9 A kérdező kommentje:
Többet ne írjatok mert találtam valakit aki nagyon tetszik és nem távkapcsolatban járunk :)
2013. okt. 4. 19:57
 9/9 anonim válasza:
Hmm... azóta 20 éves lettél, nincs kedved beszélgetni? :P
2020. jún. 30. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!