Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy NŐ SZÉP meg egy virág SZÉP. Férfiak, helyesek,jókEpűek,sármosak...de te egyik sem vagy. Nem kellene szabadidődben a gép elott tespednek 20 liter kola es 10 kilo chips tarsasagaban. MOZOGJ! Mert nem hogy kifejeetten kellemetlen az ábrázatod,de korán fogsz meghalni. Vagy olyan betegsegeid lesznek amiknek koszonhetoen a korhazi agyat fogod foglalni mások elől az adófizetők pénzén. Arrol nem is beszélve hogy mikor láttad legutobb a farkad a saját szemeddel...tükör segitsége nélkül? Hogy képzelsz el sexualis aktust egy nővel aki ha JOBB esetben hozzá fér a nemiszervedhez de minden más az útjában lesz. A beled, A farkad felett kozvetlen az a párnás rész amitol csak még kisebbnek tűnik a kukac...Na meg majd a nő dolgozik...mert hát Te két löket után csataks leszel mint egy ló....gondolkodj! Én sem vagyok egy matyohimzés..rajtam is van plussz,de eddig nem fogok eljutni!
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!