Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kell ezt a játékot játszani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell ezt a játékot játszani?

Figyelt kérdés

A suliban 2 lány,akiknek van pasijuk,de ha összefutunk,akkor észreveszem rajtuk,h méregetnek.nem ismerem a lányokat,csak látásból,de nagyon bejön a kisugárzásuk.

és ebben a helyzetben mit kell csinálni?Nekik könnyű,mert ha nem nem jövök be neki,ott a régi pasi,vagy ha engem akar,akkor én leszek ott,ha megun szerez egy másik pasit.

nem akarok kapcsolatokat megingatni...úgy érzem hátba támadom a srácot.de akkor mit várnak a lányok?ha nem lépek maflának tartanak,ha lépek...annyit mondd: " nagyon helyes srác vagy,de van barátom"

2009. nov. 7. 00:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen lány, azt akarja h megpakold.:-) vagy csak szimplán ribanc. Egy kis ostromlás után ágyba tudod vinni az ehhez hasonlókat ;)ha meg nem akarod a faszijukat "hátba támadni" akkor értelmes csajok között keresgélj szerintem.
2009. nov. 7. 00:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyettértek, ezek csak ágylibák. Ne törődj velük, ha méregetnek, inkább keress magadnak egy jobbat, kicsit szemérmesebbet, aki nem fekszik le minden pasival, aki az útjába kerül.
2009. nov. 7. 13:08
 3/7 A kérdező kommentje:
nem lehet,h csak sima flört? meg akarnak ismerni? lehet van pasijuk,csak nem érzik jól magukat....jó megoldásokat lehet gyártani,de sztem ez az ágyba ugrós dolog első körben elég erős
2009. nov. 7. 14:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az is lehetséges, de a mai világban sajnos már nagyon ritka, hogy csak flört. Max az elején. :/

Ha meg nem érzik jól magukat a pasijaikkal, akkor miért vannak még mindig velük?

2009. nov. 8. 19:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

szerintem csak kihivoak akarnak lenni, és érezni hogy tetszenek az embereknek...

elképzelhetö hogy egyedül nem lennének olyan bátrak, alamiért én is bátrabban nézelődöm a barátnömmel. (bár nekem nincs barátom)

ja és jo "hallani" hogy nem akarod hátbatámadni a pasit...

20L

2009. nov. 14. 21:08
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem szeretik a kalandot azért csinálják ezt. vagy vágynak a változatosságra. de valószínűleg semmit nem akarnak..
2009. nov. 14. 21:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Jól írtad, ez játék! Ha szeretnél te is szórakozni, akkor belemehetsz, de ne számíts semmi komolyra!
2009. nov. 15. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!