Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell ezt a játékot játszani?
A suliban 2 lány,akiknek van pasijuk,de ha összefutunk,akkor észreveszem rajtuk,h méregetnek.nem ismerem a lányokat,csak látásból,de nagyon bejön a kisugárzásuk.
és ebben a helyzetben mit kell csinálni?Nekik könnyű,mert ha nem nem jövök be neki,ott a régi pasi,vagy ha engem akar,akkor én leszek ott,ha megun szerez egy másik pasit.
nem akarok kapcsolatokat megingatni...úgy érzem hátba támadom a srácot.de akkor mit várnak a lányok?ha nem lépek maflának tartanak,ha lépek...annyit mondd: " nagyon helyes srác vagy,de van barátom"
Igen, az is lehetséges, de a mai világban sajnos már nagyon ritka, hogy csak flört. Max az elején. :/
Ha meg nem érzik jól magukat a pasijaikkal, akkor miért vannak még mindig velük?
szerintem csak kihivoak akarnak lenni, és érezni hogy tetszenek az embereknek...
elképzelhetö hogy egyedül nem lennének olyan bátrak, alamiért én is bátrabban nézelődöm a barátnömmel. (bár nekem nincs barátom)
ja és jo "hallani" hogy nem akarod hátbatámadni a pasit...
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!