Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Járnátok olya pasival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Járnátok olya pasival, akinek kevesebb like van a profilképén, mint nektek? Nem ciki ez?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki nagyon bejön nekem. Egyszer már chateltünk, akkor nagyon kedves volt. De van egy kis gond: neki 12 lájk van a profilképén, nekem meg több, mint 30. Lehet, hogy nem illünk össze?:S

Normális válaszokat! (13/L)

2013. szept. 26. 19:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:

Egyetértek kedves kérdező... -.- Biztosan csak irigykedik, irigyli az eszed. Meg a 12 lájkos fiút, hogy ilyen elképesztően intelligens lányt ismer. Szerintem, ha tudná a srác, hogy ilyen kérdést kiírsz...na, addig tetszenél neki!

és azt hiszem, azért írtad ki a kérdést, hogy válaszoljunk rá, kifejtsük a véleményünket...nem gondolod, hogy talán igazunk van abban, hogy hülyeség amit csinálsz???!

2013. szept. 29. 10:55
 52/84 A kérdező kommentje:

Nem tom de akkor sem kell engem cseszegetni meg elhordani mindenfélének..titeket nem tanítottak jó modorra?

Am meg a srác rámírt tegnap is, és szerintem tutira meg fogja kérdezni a napokban, h járunk e....

2013. szept. 29. 11:48
 53/84 anonim ***** válasza:
csakhogy ez nem így megy, hogy rákérdezel hogy járunk? Ehhez érzelmek kellenek, de ehhez meg fiatalok vagytok. Inkább barbizzatok még, játszatok együtt, nem érdemes egy kapcsolatba belemenned, úgyse lesz tartós.
2013. szept. 29. 14:13
 54/84 A kérdező kommentje:
Te nem ismersz engem, szerintem ugyan olyan sőt komolyabb érzéseim is lehetnek 13 évesen mint neked!!! Annyira rossz, h mindig csak ítélkeztek és nem a kérdésre válaszoltok -.-"
2013. szept. 29. 15:02
 55/84 anonim ***** válasza:
szerintem itt nem a mi neveltetésünkkel, hanem inkább a tiéddel van baj..az szerinted jómodorra utal, ha azért gondolod, hogy nem illesz egy fiúhoz, mert kevesebb lájkja van facebookon mint neked?
2013. szept. 29. 15:47
 56/84 anonim ***** válasza:
Ha annyira komoly érzéseid vannak kedves kérdező, akkor áruld már el nekem, hogy miért a facebook alapján akarod eldönteni, hogy járjatok-e? Elárulom hogy azért, mert gyerek vagy még és semmi érzésed nincsen a srác felé!
2013. szept. 29. 18:34
 57/84 A kérdező kommentje:
Azt te honnan veszed, hogy semmi érzésem nincs iránta? Azt írtam: ,,nagyon bejön nekem". Tanulj meg olvasni -.-"
2013. szept. 29. 21:01
 58/84 anonim ***** válasza:
Onnan veszem aranyom, mert a szaros facebook miatt azon agyalsz hogy járnál-e vele. Ha ilyeneken agyalsz és ezen gondolkozol hogy összeiiletek-e ha nincs ugyan annyi like-otok, az csak azt jelenti, hogy nem érzel iránta semmit. Vagy legalábbis amit érzel az nem sok. Ezt kár ragozni, ez így van. Ha szerelmes lennél, már rég nem itt írogatnál hanem vele lennél. Hagyd a srácot, nőlj ki a facebookból és csak ezek után kezdj el kapcsolatot keresni!
2013. szept. 29. 23:12
 59/84 anonim válasza:
Ha ennyire aggódsz a likeok száma miatt, írd meg a srác fb profilnevét, és gyorsan megoldódik a dolog.
2013. okt. 1. 15:28
 60/84 A kérdező kommentje:
Persze, hoyg utána elküdjétek neki a kérdést..nem vok hülye -.-"
2013. okt. 1. 16:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!