Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Járnátok olya pasival, akinek kevesebb like van a profilképén, mint nektek? Nem ciki ez?
Van egy srác, aki nagyon bejön nekem. Egyszer már chateltünk, akkor nagyon kedves volt. De van egy kis gond: neki 12 lájk van a profilképén, nekem meg több, mint 30. Lehet, hogy nem illünk össze?:S
Normális válaszokat! (13/L)
Jajj ha ez tényleg nem kamu, ugye tudod, hogy mindenkinek a szemében megjelent egy kis ri*anc, aki már felnőttnek hiszi magát, és azt tartja a menőnek, ha az osztályban biosz órán több, mint 15en meg tudják dugni a tanár háta mögött...
Szerencsétlen! Nekem FB-n azért van kint képem, hogy tudják, én vagyok az, de direkt privátba is tettem, hogy semmi LIKE ne legyen rajta, mert az EGY FASZSÁG!
Aki erre megy, az kis plázakva... Fogadjunk az egyik fogamzásgátlós kérdés is a tied volt?!
Ez nem kamu, a 14#-es pedig eléggé gáz, hogy ez jut egy ártatlan kérdésről eszedbe..minek nézel engem? Írtam itt olyat, hogy én izélek bioszon? Nem hiszem!
A normális válaszokat köszi. Akik pedig kamunak mondják, azok valószínűleg nem éreztek még így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!