Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mitévő legyek? Szerintetek leirjam neki azt, amit érzek? Gyors válaszokat, kérlek!
Nos a helyzet a következő...
Egy lánnyal megismerkedtem, kb 3 hónapja.. rengeteget beszélünk... én fiu vagyok..
Nekem akkor még barátnőm volt, de sajnos a kapcsolatunk megromlott, ezért vége lett.. lehet részben a lány miatt, mert hanyagoltam a barátnőmet miatta... azt gondoltam, hogy lehet valami..
Tényleg nagyon jóba lettünk, talinál puszi, ölelés meg ilyen dolgok..
Azt hittem hogy kölcsönös az a szinpátia,amit érzek..
Voltak félreérthető kijelentések, ami miatt tudtam erre gondolni..
De néhány napja egy táborba volt, ahol megismerkedett egy sráccal, vagyis közelebb kerültek egymáshoz...
Nekem a srác közeli ismerősőm..
A lány most tőlem kérdezte meg, hogy mi a véleményem a fiuról, merthogy közelebb kerültek, és hogy szimpatikus neki, meg elhivta randira, de nem tudja hogy lesz..
Amikor ezt elolvastam majdnem sirni kezdtem, elmelegedtem meg minden bajom lett... nagy nehezen visszairtam, de most azon töprengek, hogy leirom neki, hogy ennek rohadtul nem örülök, mert amikor én hivtam valahová, akkor neki közbejött valami... :(
Szerintetek leirjam egy hosszú smsben, hogy ez bánt engem, vagy hagyjam a francba, és lépjek le?
Munkatársam...
17f ő 16 l
szia,
igen, de vihar gyorsan! Mentsd, ami menthetö...
nem kellett volna mostanáig várni
de vigasztaljon: lehet, hogy pont ezt akarja elérni nálad ;)
na, hajrá!
amúgy szerintem nem is passzolnának.. a csaj magasabb is, a srác egy régimódi parasztgyerek.. nem akarom megszolni de tényleg igy van, kicsit maradi..
És a lány pedig egy komoly gondolkodásu, érett, modern csaj...
tényleg nem azért irtam a fiuról, mert féltékeny vagyok, eddigis igy gondoltam
jajjjj...
akkor írom értelmesebben: ne ide írogass, hanem a csajnak, de izibe! :))
irtam privát üzenetet...
légyszi irj vissza.
Mások válaszát is várom, minden perc számitana most!
Ha belegondolsz akkor mi rossz történhet?
Nem vesztesz semmit vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!