Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, barátkoznátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, barátkoznátok a "tökéletes fiúval"?

Figyelt kérdés

Nos, van egy lány, akivel eddig sokat barátkoztunk, én nem kezdeményeztem nála, ő sem nálam. Egyszer beszélgettünk már nem emlékszem a szövegkörnyezetre, de az volt a lényeg, hogy szerinte hibátlan vagyok. Szerintetek többet akar tőlem, mint barátság?

16F

2009. nov. 6. 18:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
48%
Öcsém -.- erre nem mondok semmitse :D
2009. nov. 6. 18:37
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Hááát...az a helyzet h az ilyen hibátlan, tökéletes fiúk engem nem vonzanak...igen én barátkoznék vele...de lehet h nem tudnék ellenállni, ha elhívna valahova:)

elég zavaros lett a válaszom...:S de azért remélem érted mire gondolok:)

2009. nov. 6. 18:43
 3/18 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy elég egyértelműnek hangzik a kérdés, de a helyzet nem az. Már egy éve barátkozunk, igaz csak kevésszer találkoztunk, de MSN - en sokat beszélünk.
2009. nov. 6. 19:01
 4/18 A kérdező kommentje:
És sok fiú barátja is van.
2009. nov. 6. 19:02
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is sok hasznos tanácsot adtak ezzel a témával kapcsolatban. Olvasgass: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
2009. nov. 6. 19:43
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

én egy kicsit tartok az ilyen "tökéletes fiúktól" :S mert ha esetleg összejönnék vele félnék attól h elcsábulna + másnak is megtetszene.de lehet h csak az ő szemében vagy "tökéletes"

16/L

2009. nov. 6. 19:44
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem őszíntét nincs hiba kereső programom és barátkoznék egy teljesen hibátlan fiuval.De ha adodik egy olyan pillanat akk lehet nem tudnék neki ellen álni és ....(puszi komolyabb neve és komolyabb is)
2009. dec. 9. 20:00
 8/18 anonim ***** válasza:
Nekem a volt barátnőm mondta egyszer h túl tökéletes vagyok és h csoda, hogy vele vagyok. Nehezen álltam meg röhögés nélkül, mivel kinézetre szőrös és pocakos vagyok, haveromnak meg egy csaj, aki össze akart vele jönni mondta h milyen jóképű, amin még ő is jót röhögött aztán, mivel izmosnak mondjuk izmos, rendes meg minden, de pont az h jóképű semmiképp nem volt elmondható a srácról :) Összefoglalva senki sem tökéletes, de a szerelem vak, viszont az is lehet h ezzel csak úgy akar lerázni téged, hogy eközben ne sértsen meg.
2009. dec. 9. 20:06
 9/18 A kérdező kommentje:
Külföldi vagy fáradt vagy kedves utolsó? :D Amúgy kösz a választ :)
2009. dec. 9. 20:07
 10/18 A kérdező kommentje:
20:00 -esnek szólt előző kommentem :)
2009. dec. 9. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!