Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért mondjátok, hogy ez kell, amikor igazából nem?
általában megkapom, hogy nagyon szeretnek, de nem szerelmesek belém, majd választanak valaki olyat, aki egyáltalán nem illik bele a reklámozott igények közé.
lehet az ok nem a fent említett dolgok és velem van a baj, de én úgy érzem ez is közrejátszik.
Amit én az életemben és szerelemben megtapasztaltam, hogy azok jönnek be akik valamennyire freakek, különlegesek, valami extra van bennük, valami ami miatt elcsavaródik a fej. Gondolom neked is van ismerősöd aki lehet nem egy szexbomba, de mégis forognak utána a pasik.
Mint ahogy nekem is volt elég sok ismerősöm akik okés lányok, ideális feleségek, mindent megtennének érted, biztos, hogy semmi baj nem lenne az életbe velük, de olyan szürke bárányok, hogy 2 hónapig eltünnének észre sem lehetne venni őket.
És van olyan akivel valami probléma van, biztos többet veszekednél, nehézségek vannak, DE egyszerűen valami lapul a lányban ami miatt nem tudsz nem rá gondolni. Valami...
(mielőtt sértődések: ugyanez igaz fiúkra is, mint ahogy 100 szürke, hétköznapi, de teljesen jófej ismerősöm van, de sehogy egy randit nem bírnak kiharcolni, és persze nekik sem kell szürke csaj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!