Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HA LENNE módod találkozni az oldal több ikonjával, kinek mit mondanál vagy mit csinálnál vel (e) /ük?
Figyelt kérdés
:-D
kort nemet írj
2013. szept. 23. 23:44
41/48 anonim válasza:
Belefér....... De az élmény szerintem kárpótolna!! Az lenne a durva, ha minden szava igaz volna, de simán el tudom képzelni mert az élet szeret vicces lenni!! XD
42/48 anonim válasza:
Xenoval kéne összeismertetni, lenne közös téma :D
43/48 A kérdező kommentje:
itt én vagyok a sztár! és eddig csak cult meg naiva köszöntött fel :(
2013. szept. 24. 00:49
44/48 anonim válasza:
Nem tudom milyen alkalom, de vedd magad felköszöntve XD
45/48 anonim válasza:
Közben elmúlt éjfél, hivatalosan is ma van, úgyhogy még egyszer BOLDOGSÁGOS NÉVNAPOT! :)
46/48 anonim válasza:
44,gondolkozz el, hogy vajon miért :DDD
47/48 anonim válasza:
Egy nap, majdnem olyan mint a többi,
De az emlék már a holnap poharát tölti,
És a holnap most még csak álomvilág,
Ám a perc itt van, mosollyal nyit rád,
Hogy legyen erőd, legyen hited,
Amíg utadon terhedet viszed,
És tudj nevetni, játszani örömmel,
Hogy a holnap szeretni jöjjön el,
Napsugárral, esővel, szivárvánnyal,
A szívben tűzzel, a kertben száz virággal,
minden fontos ember, ott legyen veled,
s kívánjanak Boldog Névnapot Neked!
48/48 A kérdező kommentje:
48: ez megható volt! Nem jutok szóhoz köszönöm.
2013. szept. 24. 01:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!