Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Taszítom a férfiakat? Mit tehetnék?
Nem vagyok csúnya,sőt rengeteg ember szerint szép,dagadt sem vagyok ,átlagos testalkatú:van fenekem,van mellem.Mondhatni értelmes vagyok,hiszen egyetemista vagyok egy elég kemény karon,illetve szeretek művelődni.
Kedves vagyok mindenkivel és szeretek beszélgetni,viszont a srácok kb le se szarnak,főleg mostanában.Eddig is ha nyomultak,mind csak szexet akart,de őket lekoptattam,mert inkább ne legyen senkim soha,minthogy egy darab húsnak tekintsenek...Nem merek a fiúk felé közeledni és nem is szeretnék,mert nem olyan ember vagyok.Egy normális kapcsolat már rám férne egy normális,értelmes sráccal,de néha azt érzem,hogy rólam fogják forgatni a 40éves szűz következő részét vagy én abszolút magányra születtem.Azt meg komolyan nem értem,hogy a buta,rámenős,igénytelen,csúnyácska lányok miért olyan kelendőek? Ennyire taszító lennék vagy ronda?Esetleg baj van a kisugárzásommal vagy a feromonjaimmal?:((
Ha értelmes egyetemista vagy, akkor a választ Te magad is ki tudod következtetni.
Ha rengeteg ember szerint szép vagy (gondolom ápolt is), akkor valószínűleg a stílusoddal lehet probléma, és ne haragudj, hogy nem vagyok finom, de elég irritálóan sikerült a kérdés kifejtésed megfogalmaznod.
Ha nem írod le, hogy tanult lány vagy, akkor azt feltételeztem volna, hogy ez valami újabb picsogás, nyafogós önsajnáltatás egy visszaigazolást kutató tinitől.
32/N
Azért lehet, mert a normális, értelmes srácokat általában nem egyszerű megtalálni. Sem itt, sem a valós életben.
Nem értek egyet azzal, aki szerint csak a szexért bele kellene menned valamibe. Én speciel szeretem megismerni a partnerem, és ha szimpatikus akkor jöhet a szex is. De az ismerkedés akár több hónap is lehet. Tehát én sem vagyok a kalandok híve.
Nem látom viszont értelmét olyan kapcsolatba belekezdeni, ahol kapásból látom, hogy nem lesz belőle semmi. Tehát igyekszem tisztességesen viselkedni. Úgy, ahogy azt én is elvárom.
A szép és okos nők szerintem általában riasztják a férfiakat, mivel (általában) jobbak náluk. Én szeretem, ha egy nő tájékozott, van önálló gondolkodása, nem akarom alárendeltként kezelni, ezért engem nem is zavar, ha okos (vagy épp okosabb nálam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!