Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Taszítom a férfiakat? Mit tehetnék?
Nem vagyok csúnya,sőt rengeteg ember szerint szép,dagadt sem vagyok ,átlagos testalkatú:van fenekem,van mellem.Mondhatni értelmes vagyok,hiszen egyetemista vagyok egy elég kemény karon,illetve szeretek művelődni.
Kedves vagyok mindenkivel és szeretek beszélgetni,viszont a srácok kb le se szarnak,főleg mostanában.Eddig is ha nyomultak,mind csak szexet akart,de őket lekoptattam,mert inkább ne legyen senkim soha,minthogy egy darab húsnak tekintsenek...Nem merek a fiúk felé közeledni és nem is szeretnék,mert nem olyan ember vagyok.Egy normális kapcsolat már rám férne egy normális,értelmes sráccal,de néha azt érzem,hogy rólam fogják forgatni a 40éves szűz következő részét vagy én abszolút magányra születtem.Azt meg komolyan nem értem,hogy a buta,rámenős,igénytelen,csúnyácska lányok miért olyan kelendőek? Ennyire taszító lennék vagy ronda?Esetleg baj van a kisugárzásommal vagy a feromonjaimmal?:((
ha mutatsz képet, megmondom, hogy tényleg csúnya vagy-e :D
Amúgy a feromonok igenis léteznek, és működnek :)
Egyáltalán nem szerettem volna nagyképűnek vagy egyetemista "elitnek" tűnni.Rosszindulatot vélek felfedezni,egy egyszerű kérdésből még senkiről sem lehet megállapítani,hogy milyen ember,az írás stílusából sem.
Én is ugyanúgy tudom,hogy lehet attól még valaki egy tajparaszt bunkó állat,hogy egyetemet végez...
Megközelíthetetlenséget sugárzol.
A kérdésed végén említett csajok pedig könnyen kaphatóságot.
Légy nyitottabb.
Az intelligenciát az emberek nem tudják értékelni kedves kérdező. Az intelligens nő pedig sok férfit egyenesen taszít, mert nem lehet irányítani.
Az további probléma lehet, hogy a normális srácokat esetleg nem veszed emberszámba. Sok orvosis lánynál megfigyeltem ezt, hogy aki nem tíz évvel idősebb adjunktus, vagy nem tipikus nagymenő partyarc, az nem igazán jön nálatok szóba. Ha nem ez a helyzet, akkor, csak annyit próbálj meg, hogy mosolyogsz azokra a férfiakra, akik szimpatikusak neked, és keresed a társaságukat, venni fogják a lapot. Egy jégkirálynőnél viszont senki sem szívesen kezdeményez.
Egyébként az emberek baromi irigyek. Itt is látszik több hozzászólásban. Én amikor közlöm, hogy orvosira járok (amikor megkérdezik, mert magamtól nem szoktam hangoztatni) gyakran látom az irigységet. És igenis azt hiszem, baromi büszkék lehetünk magunkra kedves kérdező, mert letettünk valamit az asztalra, az ország talán legkeményebb egyetemi szakjára járunk, és sikerrel vesszük az akadályokat. Aki szerint nagyképűség erre büszkének lenni, az elmehet a francba, de egyszer úgyis ott fog állni előttem, vagy valamelyik kollégám előtt és boci szemekkel fog könyörögni a segítségért, vagy éppen elkeseredetten fog üvöltözni, vérmérséklettől függően. A végén ugyanis mindenki nálunk köt ki.
Üdv: egy kolléga Pécsről
"és végül mindenki azért ismerkedik a másik neműekkel,mert szexelni akar velük,a többi része csak járulékos dolog."
Ezt pedig baromság. Én azért ismerkedem a másik nemmel, mert társat keresek, egy társat, akire számíthatok, és aki számíthat rám, egy társat, aki szeret, és akit szerethetek. A szex csak a hab a tortán.
Kár, hogy sok embernek annyira elkorcsosult az érzelmi intelligenciája, hogy van a szex, és minden az alá van rendelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!