Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A Borsod Volán egyik járatára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Borsod Volán egyik járatára ma felszállt egy oltári jó pasi, jegyellenőr, kb.25-30 éves lehetett, ki ő? Eszméletlen jó pasi!

Figyelt kérdés
Fekete, rövid haja van, fekete szemöldöke, kb. 175 magas, vékony, és nagyon jó feneke. Szerényke, halk szavú. És jegyellenőr. Még sosem láttam jegyellenőrként dolgozni, pedig havonta egybe belebotlok. Egyáltalán a jegyellenőröket ki foglalkoztatja? A volán társaság?

2013. szept. 23. 17:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Ő egy oltári jó pasi aki jegyellenőrként dolgozik, kb. 25-30 éves.
2013. szept. 23. 17:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Honnan kellene tudjuk? Menj be a Miskolci Búza térre és kérdezz utána a forgalmi irodába.
2013. szept. 23. 17:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a buszsofőrt.
2013. szept. 23. 17:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Melyik járatára szállt fel?
2013. szept. 23. 17:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Mezőkövesd-Bükkzsérc
2013. szept. 23. 17:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Lyukasztott is a buszon valakit?
2013. szept. 23. 18:46
 7/8 A kérdező kommentje:

Engem lyukaszthatott volna :P

Nem büntetett, ha erre gondolsz. Ahhoz túl aranyos volt!

2013. szept. 23. 20:22
 8/8 anonim ***** válasza:
A leírásod pont illik rám, kivéve hogy nem vagyok jegyellenőr... :)
2014. márc. 16. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!