Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan pasiról, aki a következőt mondja nektek?
Figyelt kérdés
Kb ilyesmi: "Ismerd el, hogy találkozni szeretnél velem. Ne akard, hogy én mondjam ki."2013. szept. 23. 16:33
11/17 anonim válasza:
Ha olyan a személyisége hogy ez hihetően hangzik tőle, akkor oké, ha igaza van beismerem. De ha csak ilyen menő szöveggel akarja takargatni az önbizalomhiányát, azt úgyis észreveszem és maximum kiröhögöm.
12/17 anonim válasza:
Az adekvát női válaszok:
Ha jó a pasi: "határozott, tudja mit akar az élettől, hmm"
Ha rossz a pasi: "nyomulós majom, mégis mit képzel"
14/17 anonim válasza:
Szerintem nem lehet ezt ilyen egyertelmüen eldönteni...
Nalam függ a dolog az aktualis helyzettöl, hogy miröl beszeltünk elötte, hogy amugy mennyire vagyunk joban, hogy mennyire poenkodva, flörtölve mondta, stb... Szoval lehet pozitiv is sztem.
15/17 anonim válasza:
Utálom, ha megmondják, mit gondolok. Viszont ha igaz, amit mond, akkor rávágom, hogy "Akkor randira hívnál végre? "
:D
16/17 anonim válasza:
Ha addig igaza is lett volna, rögtön változna a helyzet, nekem nem kell ilyen leereszkedő pasi.
17/17 anonim válasza:
Azt hogy egy kib*szott mentalista! :D
Amúgy meg nem jut eszébe valami jó duma ezért bedobja a macsó kártyát. Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!