Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan pasiról, aki a következőt mondja nektek?

Figyelt kérdés
Kb ilyesmi: "Ismerd el, hogy találkozni szeretnél velem. Ne akard, hogy én mondjam ki."
2013. szept. 23. 16:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan a személyisége hogy ez hihetően hangzik tőle, akkor oké, ha igaza van beismerem. De ha csak ilyen menő szöveggel akarja takargatni az önbizalomhiányát, azt úgyis észreveszem és maximum kiröhögöm.
2013. szept. 23. 16:43
 12/17 anonim ***** válasza:
61%

Az adekvát női válaszok:

Ha jó a pasi: "határozott, tudja mit akar az élettől, hmm"

Ha rossz a pasi: "nyomulós majom, mégis mit képzel"

2013. szept. 23. 16:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Megijednék tőle...
2013. szept. 23. 16:48
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lehet ezt ilyen egyertelmüen eldönteni...

Nalam függ a dolog az aktualis helyzettöl, hogy miröl beszeltünk elötte, hogy amugy mennyire vagyunk joban, hogy mennyire poenkodva, flörtölve mondta, stb... Szoval lehet pozitiv is sztem.

2013. szept. 23. 16:58
 15/17 anonim ***** válasza:

Utálom, ha megmondják, mit gondolok. Viszont ha igaz, amit mond, akkor rávágom, hogy "Akkor randira hívnál végre? "

:D

2013. szept. 23. 17:14
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha addig igaza is lett volna, rögtön változna a helyzet, nekem nem kell ilyen leereszkedő pasi.
2013. szept. 23. 18:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Azt hogy egy kib*szott mentalista! :D

Amúgy meg nem jut eszébe valami jó duma ezért bedobja a macsó kártyát. Szánalmas.

2013. szept. 23. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!