Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2. randin szerintetek nem korai az hogy ő megujjazott én pedig kivertem neki? 16l
á!
már az elsőn kellett volna:)))
hol a francban voltak az ilyen csajok amikor én 16 voltam ?
még manapság is min 2-3 hónapig kitartóan udvarlok és romantikázok egy csajnál mire lesz valami.
de biztos én vagyok a hülye....
eszem faszom megáll
Egyik kamasz sem tanul abból semmit, ha ler.bancozzák. A kamasz fiúknak pont így kellene a tarkójukra csapni egy hatalmasat, csak persze itt is kommunikációhiány a szülők részéről.
Kedves kérdező: legyél egy kicsikét taktikusabb, ügyesen csavard az ujjaid köré, mindig térítsd el a figyelmét a srácnak valamivel, sétáljatok erre-arra, beszélgessetek. Ha hamar megkap, ugyanolyan hamar el is fog hagyni, nem fog utánad vágyódni, max. kipletykálni.
Inkább nevetséges, és szánalmas... én sem vagyok fúú de prűd típus, még is 21 éves lány létemre még szorul annyi ész a fejembe, hogy nem dobom magam oda valakinek ilyen hamar. Te meg még csak 16 vagy... ba.szki.
Hihetetlen. Én 16 éves koromban örültem, ha megkaptam az első csókom, vagy megölelt egy fiú, ti meg már itt jártok. Szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!