Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 2. randin szerintetek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2. randin szerintetek nem korai az hogy ő megujjazott én pedig kivertem neki? 16l

Figyelt kérdés
2013. szept. 22. 16:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
16 éves vagy, nem hiszem, hogy ennyire el kellett volna kapkodni...
2013. szept. 22. 16:07
 2/15 anonim ***** válasza:
76%
Nekem kiverheted randi nélkül is!
2013. szept. 22. 16:08
 3/15 anonim ***** válasza:
58%

á!

már az elsőn kellett volna:)))

2013. szept. 22. 16:09
 4/15 anonim ***** válasza:
68%
még1 észlény.
 5/15 anonim ***** válasza:
72%
R.banc vagy! Ügy lezárva!
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

hol a francban voltak az ilyen csajok amikor én 16 voltam ?

még manapság is min 2-3 hónapig kitartóan udvarlok és romantikázok egy csajnál mire lesz valami.

de biztos én vagyok a hülye....

eszem faszom megáll

2013. szept. 22. 16:12
 7/15 anonim ***** válasza:
89%

Egyik kamasz sem tanul abból semmit, ha ler.bancozzák. A kamasz fiúknak pont így kellene a tarkójukra csapni egy hatalmasat, csak persze itt is kommunikációhiány a szülők részéről.

Kedves kérdező: legyél egy kicsikét taktikusabb, ügyesen csavard az ujjaid köré, mindig térítsd el a figyelmét a srácnak valamivel, sétáljatok erre-arra, beszélgessetek. Ha hamar megkap, ugyanolyan hamar el is fog hagyni, nem fog utánad vágyódni, max. kipletykálni.

2013. szept. 22. 16:13
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Inkább nevetséges, és szánalmas... én sem vagyok fúú de prűd típus, még is 21 éves lány létemre még szorul annyi ész a fejembe, hogy nem dobom magam oda valakinek ilyen hamar. Te meg még csak 16 vagy... ba.szki.

Hihetetlen. Én 16 éves koromban örültem, ha megkaptam az első csókom, vagy megölelt egy fiú, ti meg már itt jártok. Szép.

2013. szept. 22. 16:13
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
nem korai minek huzni ezt sztem meg is kene dugatnod magad.
2013. szept. 22. 16:25
 10/15 anonim ***** válasza:
nem feltétlen korai, ha nem hagyjátok abba az egész randizgatást és komolyabbra fordul a dolog. ha utána dob és kihasznált akkor máskor kicsit húzd el a dolgot.
2013. szept. 22. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!