Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is korai még 4. randi után a csók?
1-es
Ezt miért gondolod???
Jó lehet kicsit erkölcsös, konzervatív vagyok, de szerintem ez még korai
2-es.
Egy lánnyal voltam eddig. Szóval nem. De azzal is szép lassan ismerkedtünk
Mesés történet. Korai mindenképpen. Nálam ez így zajlik:
Első 15 randi: Még egymás szemébe sem nézünk.
15-40 randi: Félénk szemezés.
40-110 randi: Kéz érintése, de csak pillanatokra.
110-350 randi: Itt már esetleg puszival búcsúzunk.
350 randi után már a cipőmet talán leveszem, ha felmegyek a fiúhoz, akit még nem nevezek a pasimnak.
A csókig, szexig még sajnos sosem jutottam el.
30/N
5-ös
Azért nem kell túlozni és gúnyolódni
Dehogy! Én is erkölcsösnek gondolom magam, mégis, a vőlegényemmel már az első randin csókolóztunk.
Ha meg bigottan vallásos vagy, azt illene közölnöd már talán az első randin, mert ha a szexszel is várni akarsz házasságig, arról a másik félnek jobb lenne tudnia...
Jó, nem azt mondom, hogy első randin mindenkinek el kell jutnia a csókig, de HA olyan a hangulat, akkor semmi gond, ha elcsattan az a bizonyos első csók (sőt, örülj, hogy ezek szerint vonzódik hozzád). Nem ágyba akart vinni ismeretlenül -.-
Végül is ha sokáig nem történik semmi, elbizonytalanodhat simán a másik fél, hogy randiztok vagy barátkoztok-e. A szikra megléte elég fontos szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!