Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pajtásod kérdése:
13 évesen hogy lehet legjobban velem egykorú lányokat hódítani?
Figyelt kérdés
2013. szept. 22. 15:28
11/26 anonim válasza:
Engem a kedves szavakkal, bókokkal vesznek le a lábamról, valamint ha bevallják amit éreznek, az a legjobb. Szeretek tisztán látni :)
13/L
12/26 anonim válasza:
8. Vagyok
Én is komolyan gondoltam.
13/26 anonim válasza:
Szerintem is mondd el a lanynak ha tetszik és legyél velük nagyon kedves, szemezz velük! ;) :) 13/l
14/26 anonim válasza:
Szemezz vele(ha gyorsan elkapja a fejét az általában jót jelent, de persze az a biztos ha tényleg szemeztek), szólj hozzá gyakran, mosolyogj. És a legfontosabb, mond el hogyan érzel. De persze az se hátrány ha nézel ki valahogy! Ja és humor!
16/26 anonim válasza:
Szerintem 13 évesen még ne goditgass ! :) Lessz még rá elég időd, most inkább tanulj és szorakozz :)
16/L
17/26 anonim válasza:
Na végre egy olyan fiú aki nem Csak magával foglalkozik,Amúgy ha udvarolni akarsz akkor Csak beszélgess sokat azzal a lánnyal akit kiszemeltél legyél kedves vele ,egy kis édesség hébe- hóba és persze légy önmagad!Sok sikert,drukkolok!!!!!!
18/26 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat
2013. szept. 23. 19:06
19/26 anonim válasza:
Ha te vagy Justin Bieber!!!!!!
20/26 anonim válasza:
Szia! Na végre valaki....
Szóval, nekem az tetszik abban a fiuban, hogy bármikor meg tud nevettetni. Nekem a kinézee nem fontos.
Tudom sokan mondják h mondd el az érzéseid de ez nem tul könnyű :)
Az a fontos, hogy a lány megnyugvást találhon benned. Ha ki van akadva feltudjon hivni, elpanaszolhassa neked ami bántja.
Fontos még az egyszerű, nem erőltetett humor. Ne bombázdd viccekkel, légy önmagad. 13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!