Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a csajozás titka?
A csajozás titkát már megfejtették !
Amerikából indult egy mozgalom Neve Pick Up Artiszt (Pua) magyarul csajfelszedő művész nőcsábász
a lényeg hogy férfiak egy csoportja elkezdett összedolgozni , csajokat szólítottak le utszákon szórakozó helyeken és megírták tapasztalataikat egy fórumon , eljutottak olyan szintre hogy teljesen kielemezték az ismerkedés összes lépését és könyveket írtak róla és a mozgalom mára nemzetközi méreteket öltött ...
Mindez több tizezer fős mozgalommá nőtte ki magát , én pl rengeteg könyvet olvastam a témába , magyarországon is vannak internetes fórumok
Üdv mindenkinek! :)
A csajozás 100%osan biztos módszere titok marad.
De van pár befolyásoló tényező, amit jobb ha tudsz.
-Légy domináns! Te irányíts szinte mindig, és ne hagyd hogy más irányítson, főleg ne a saját életed!
-Légy magabiztos! Tudnod kell milyen értékekkel rendelkezel, mik a határaid, és ezeket hitelesen ki is kell tudnod mutatni.
-Légy megbízható és őszinte! Játssz tiszta lapokkal, ne verd át! De ez nem azt jelenti hogy mindent elmondasz neki, és minden lépésedet előre látja.
-Légy humoros!
-Először saját magadat tedd boldoggá, hogy aztán másokat is boldoggá tudj lenni!
-Légy kiszámíthatatlan és titokzatos!
-Olyan vagy mint a DROG. Nem lehet rólad leszokni.
-Nehezen pótolható, nehezen megszerezhető vagy.
-Légy határozott!
-Légy intelligens!
-Légy türelmes!
Legyen jó a dumád, és ehhez hasonló dolgok.
Remélem hasznos információkat adtam.
Üdv:Egy felhasználó! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!