Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a csajozás titka?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a csajozás titka?

Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 20:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
NAgyduma
2009. dec. 5. 22:04
 12/20 anonim válasza:

A csajozás titkát már megfejtették !

Amerikából indult egy mozgalom Neve Pick Up Artiszt (Pua) magyarul csajfelszedő művész nőcsábász

a lényeg hogy férfiak egy csoportja elkezdett összedolgozni , csajokat szólítottak le utszákon szórakozó helyeken és megírták tapasztalataikat egy fórumon , eljutottak olyan szintre hogy teljesen kielemezték az ismerkedés összes lépését és könyveket írtak róla és a mozgalom mára nemzetközi méreteket öltött ...

Mindez több tizezer fős mozgalommá nőtte ki magát , én pl rengeteg könyvet olvastam a témába , magyarországon is vannak internetes fórumok

2010. jan. 19. 22:13
 13/20 anonim ***** válasza:
Nyelvtornádó:DXD
2010. ápr. 5. 23:15
 14/20 anonim ***** válasza:
én nem csajozok, de elmondanátok milyen érzeés?
2010. máj. 25. 16:49
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Üdv mindenkinek! :)

A csajozás 100%osan biztos módszere titok marad.

De van pár befolyásoló tényező, amit jobb ha tudsz.

-Légy domináns! Te irányíts szinte mindig, és ne hagyd hogy más irányítson, főleg ne a saját életed!

-Légy magabiztos! Tudnod kell milyen értékekkel rendelkezel, mik a határaid, és ezeket hitelesen ki is kell tudnod mutatni.

-Légy megbízható és őszinte! Játssz tiszta lapokkal, ne verd át! De ez nem azt jelenti hogy mindent elmondasz neki, és minden lépésedet előre látja.

-Légy humoros!

-Először saját magadat tedd boldoggá, hogy aztán másokat is boldoggá tudj lenni!

-Légy kiszámíthatatlan és titokzatos!

-Olyan vagy mint a DROG. Nem lehet rólad leszokni.

-Nehezen pótolható, nehezen megszerezhető vagy.

-Légy határozott!

-Légy intelligens!

-Légy türelmes!

Legyen jó a dumád, és ehhez hasonló dolgok.

Remélem hasznos információkat adtam.

Üdv:Egy felhasználó! :)

2010. aug. 9. 16:21
 16/20 anonim ***** válasza:
17%
Aki ilyet kérdez az most nem jó a nőknél, de nem is lesz. Aki tud az tud, aki nem az nem. Te nem tudsz, és nem is fogsz tudni csajozni, mert az hogy ez meg az azt mondja hogy tedd ezt és ezt, te nem fogod megtenni, mert nincsenek meg az adottságaid. Mindegy...Nem is tom miért pazaroltam erre a betűket. Nem tudsz, és nem is fogsz tudni csajozni. Nem lehet mindenki ilyen profi mint én. :)
2010. aug. 9. 21:52
 17/20 anonim ***** válasza:
A profik nem dicsekednek ilyen fórumokon, mint ez. De jó az. Verd csak a fäszod. :D
2010. aug. 10. 00:47
 18/20 anonim ***** válasza:
21:52, ez jó volt. Am. kérdező igaza van 21:52-nek. Bár próbálkozhatsz, az még nem zavarja a profikat!
2010. aug. 12. 19:52
 19/20 anonim ***** válasza:
ja és inkább hmm... légy magabiztos (vagy legalábbis próbáld meg)
2010. aug. 12. 19:53
 20/20 anonim válasza:
Mint ahogy Alekosz mondta: " Jól kell kinézni. Ha bókolsz, ha beszélsz, ha kedves vagy, ha udvarolsz, elmehetsz a büdös p*csába
2011. jan. 15. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!