Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 178 cm magas lány, hány centi magas pasinak ér a válláig? És szerintetek túl magas egy ekkora lány?
nekem a vállamig érnél (190 centis vagyok)
szerintem tök jó a magasságod nincs vele gáz
Én 197 centi vagyok,tökéletes:D 16/F
És nem hogy csúnya...inkább egyenesen csodás ha ilyen magas vagy ;)
Pont jó! felvennél egy 10 centis magassarkút, akkor pont egymagasak lennénk! :DD
21f
182 centi vagyok, párom 191, pont tökéletes kategória. Felvehetek mellette magassarkút, mert belefér, de ha nem akkor se olyan magas, hogy kitörjön a nyakam. (a válláig érek az már nálam az a kategória) Manapság már sok magas fiú rohangál, szóval a magas lányok is beleférnek. Húgom például 185 centi magas és elég egyszerűen találja magának a 190 fölötti pasikat... mondjuk lehet a vékony szőke tulajdonsága sokat dob ezen a találati arányon. :D
23 N
én lány vagyok de szerintem az nem olyan magas , magas de nem annyira én pl 167cm vagyok .
de a 4-es válaszoló az vagy nagyon alacsony hogy csak olyan lányokat akar egyébként én az osztályba utolso előtti vagyok magasságba :DD különben szerintem a legtöbb nő 160-175cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!