Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszélgessek egy lánnyal?
Figyelt kérdés
a 2. találkozásunkkor nem tudtam mit mondani neki, így sokszor volt csönd. ezt nem szeretném többször mit mondjak vagy miről kérdezzem? úgy hogy ne legyen erőltetett beszélgetés2013. szept. 19. 14:25
1/8 anonim válasza:
Kvantumfizika, Húr-elmélet, Higgs-bozon... imádni fogja.
2/8 anonim válasza:
Kérdezd meg ezt:
Ha almalével locsolsz egy almafát, az vajon rákényszerített kannibalizmus-e?
Vagy kérdezd meg, hogy menstruálnak-e a sellők és hogyan oldják ezt meg higiéniailag.
Vagy hogy szerinte egy szelet kenyér törődik-e azzal, hogy milyen szendvicset csinálnak belőle.
3/8 anonim válasza:
Vagy hogy tudja-e, hogy a cápáknak két péniszük van.
#2es vagyok
4/8 anonim válasza:
Kukidról, nunijáról, guminőkről és vibrátorokról.
6/8 anonim válasza:
Kedvenc film, zene, állat, neki van e valamilyen állata, hobbija, ilyesmi.
Remélem tudtam segíteni. :)
7/8 anonim válasza:
Gésagolyókról, anál szexről, maszturbációról, méhecskékről és bibékről.
8/8 A kérdező kommentje:
látom nagyon vicces kedvetekbe vagytok:) köszi a normális válaszokat!
2013. szept. 21. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!