Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, meiket választanátok? (alul)
Figyelt kérdés
1. izmost,kockáshasú,a feje elég csunya de még nagyjábol elmegy, agyilag meg elég hülye
2.kis sörhas,helyes arc,elég okos és vicces
3.dagadt,átlagos fej,sok pénze van,nem vicces,és agyilag zokni
kort is kérek lécci
2009. nov. 5. 13:38
21/28 anonim válasza:
eléggé negatívnak soroltad be a másik két kategóriát, nem nehéz választani :D fiú vagyok egyébként, de legalább bedobhattál volna a gazdagnak is vmi jó tulajdonságot azon kívül h gazdag, meg az izmos pali is csúnya, kinek kéne csúnya?:D szóval sztem ez hülye kérdés
24/28 anonim válasza:
hát persze hogy a kettes!!!!!nekem olyan barátom van!:)
25/28 A kérdező kommentje:
azért ezt írtam mert ezekre van az életemben példa
és igen a 2. vagyok én, és 14 éves vagyok csak
akit érdekelnek a részletek jöhetnek az üzik!
2009. nov. 6. 13:26
26/28 anonim válasza:
én még akár irnék is ha lenne legalább 1 negativ tulajdonságod felsorolva:DD
1."a feje elég csunya"
"agyilag meg elég hülye"
3."dagadt"
"nem vicces"
"és agyilag zokni"
neked az egyetlen negativod h KIS sörhas:D ejjj:DD
27/28 anonim válasza:
előző vagyok am kb ilyen a felsorolásod:
1.csúnya,dagadt,hülye
2.csúnya,dagadt,hülye
3.szép,vékony,szőke kékszemű,aranyos,kedves,kicsit buta
a 3.vagyok(am télleg:DDD) melyiket választod?:)
28/28 anonim válasza:
Egyértelműen a 2-es. Kit érdekel, ha kis sörhasa van? Engem nagyon nem. Az a lényeg, hogy szeressen úgy, ahogy vagyok. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!