Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esély van arra, hogy egy népszerű pasi összejöjjön egy átlagos lánnyal?
A fiú ilyen tipikus 'menő csávó' akit mindenki körbe rajong és szeret ,én meg ilyen kis szürke egér..
lehetséges egyáltalán,hogy észrevegyen?
Na szóval.
Ismerek egy srácot,kb. az egész város ismeri, jól tanul, izmos,zenél, stb., stb.
Volt már vagy 40 csaja.
De pár hete leszarja az egészet, és egy egyszerű, kedves, aranyos hűséges lányt keres...Ennyi.
Mindenki meg tud ''térni'' egyszer. Leginkább akkor mikor senki sem számít.
Nem azt mondom, hogy ez most akkor a Szjg, s ne tegyél semmit, mert már tuti, hogy titkon szerelmes beléd!
Próbálj barátként közeledni hozzá, úgy, hogy te nem azért akarod megismerni, mert népszerű, hanem tényleg igazán, emberként.
Milyen ismerős....pár hónapja velem is hasonló volt a szitu....Csupán jókor voltam jó helyen és a srác aki akkor még nem tetszett is ott volt pár haverjával...akkor került új játék a játszótérre..xd(jó hogy kicsiknek épült 5-6 éveseknek de 7. 8.-asok vannak ott xd) és mondta hogy próbáljuk ki mi is bnőmmel...xd Kipróbáltuk és tök jól bírtuk mert nem lettünk rosszul xd Másnap akkorát köszönt a lépcsőn szó szerint direkt ordított xd És bnőmmel mi lettünk a hintáslányok...:) Így ment ez 2 hétig...aztán akkor már az 1-ik legnépszerűbb lánynak 3 napja volt szemüvege gondoltam én is elkezdem hordani az enyémet! (nekem akkor már régóta megvolt) Akkor én lettem a bizonyos srácnak a "Titkárnője" xd Na igen jó sokáig volt ez így..egy másik haverja is így hívott.. akkor már régóta beszéltünk face-n és mindig szivecskézett meg ilyenek :) (ezt a közvetlenségének tudtam be) Na igen közben szakított 2 csajjal és miközben még a 2.-al járt elmondta nekem egyik barátnőm hogy neki is bejön mert hogy nekem is tetszik és egyik barátnőmmel együtt van és tiszta szarul érzi magát...miután kidobta a 2. barátnőjét összehoztam azzal a csajjal aki elmondta nekem hogy tetszik neki a srác...1 hetes kapcsolat volt...Aztán közben én Lettem a "Hercegnő" ezért visszavégtam és ő lett a "Herceg" Aztán szerelmet vallott....nem tudom mi volt de mások elött letagadta(belépve maradt facen és öccse elolvasta üziket) szal ki is ábrándultam belőle....Azóta összejöttem egy normális sráccal aki régóta tetszett....csak inkább mással kötöttem le a figyelmem...megvolt az első csók is szóval minden tök jól alakult...Ja és a "menő cssávó" az én történetemben most együtt van az idei legelső barátnőjével(akit mindig szeretett...ezt nem mondta senki csak látszott rajta)
Ui.: A hátam mögött pár "barátom" fogadott is össze jövök-e a "menő csávó"-val....
Jah és tanulság ne akarj népszerű lenni őáltala nem szereted....inkább csak azt hiszed...én tiszta boldog vagyok mostani fiúmmal és nem kell nekem "menő csávó"
Jah és azért hálával tartozom a srácnak mert miatta népszerű vagyok nem annyira mint az első 2 barátnője...de nekem az is elég hogy olyan barátokat szereztem akik nem hagynak szarban!! :) Húú de sokat írtam xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!