Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez jó taktika, vagy inkább rossz?
Alapvetően jól tudok szemezni, ez már régóta kiderült. A kérdés inkább arra utalna, hogy ha ti mondjuk egy bizonyos napon mindig jöttök le a lépcsőn, és valaki szemez veletek (többször is), akkor ez nálatok elindulásnak jó, vagy inkább negatívum?
Tudom, hogy most az a kérdés merül fel, hogy helyes-e a pasi vagy sem, de pont az a kérdés, hogy hogy viselkedtek ha nem teszik, ha meg tetszik, akkor mit tennétek/várnátok, na meg szintén hogy viselkednétek.
Azt semmiféleképpen nem szeretném, hogy csak random leszólítom, mert ahhoz kell már valami kontaktus, ellenben csupa negativum lenne mindkét fél számára.
átlagban ilyenkor mindig észrevehető, hogy megy a levesbe, vagy jöhet randira.
Tudom hogy meg kell szólítani, de 1. volt már rá példa hogy a szemezés után a lány jött hozzám, 2. ha szemezünk, és nem vagyok neki szimpi (ami nem most derül ki), akkor minek szólítsam meg? Mindent szeretek csak azt nem, ha tudom hogy elutasítanak és én ennek ellenére odamegyek.
épp azért érdekes, mert szemezni szemez ő is, csak elég hamar elkapja a fejét, olyan "zavarbajövősen" (elpirul meg ilyenek).
Vagyis mivel szemez, ezért ezt pozítivnak hiszem, de
1. nem úgy mosolyog, hanem csak probál, de mikor zavarba jön akkor ugye ez se megy neki, ezután meg sietve megy.
Ezért nem tudom, ez most mit jelent, mert ilyen lánnyal még nem találkoztam, pedig én mindig szemezéssel ismerkedtem eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!