Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mondanátok olyan helyet, ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondanátok olyan helyet, ahol CSAK kettesben vagyunk, meleg hely és nem zavar senki?

Figyelt kérdés
A csajjal nem ez lesz az első randi, de most az volt a kérése, hogy olyan helyen legyünk, ahol csak kettesben vagyunk és nem fázik, vagyis zárt tér... Tudnátok mondani pár helyszínt, ami a kritériumoknak megfelel??
2013. szept. 17. 10:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Szerintem vidd el ide.

[link]

2013. szept. 17. 10:39
 12/22 A kérdező kommentje:
Kedves 9es!! Ha nekem állna feljebb nem ezt írtam volna csak hogy tudd!! Igen, ismerem az egész várost, de olyan helyet, ahol kettesben tudnánk lenni nem!! Ha kicsit gondolkodnál, még ha nehezedre is esik... :)
2013. szept. 17. 10:40
 13/22 anonim válasza:
100%
Kazánház
2013. szept. 17. 10:41
 14/22 anonim ***** válasza:
14es :D :D :D :D
2013. szept. 17. 10:44
 15/22 anonim ***** válasza:

Én tudok egy helyet.Keszthelyen a mólón.a kikötő mellett van egy ilyen kis házikó féle ... Igaz h annyira nem zárt,de még sem egy pad az utca szélén :)

21L

2013. szept. 17. 10:47
 16/22 anonim ***** válasza:
benzinkút wc
2013. szept. 17. 10:56
 17/22 anonim ***** válasza:

Kérdező, először is kib*sztott flegma vagy, vegyél vissza kvrvagyorsan! Te jöttél segítségért, ha hülye kérdésre hülye választ kapsz akkor nem pattogsz.

Ha a csajod annyira sötét, hogy nem tudja hova akarjon elmenni, vagy egyszerűen csak annyira tespedék lusta, hogy b*szik körülnézni a városban, vagy a neten legalább, vagy séta közben (ja, gondolom csak kocsival közlekedik) ha kiszúr egy helyet ahol még nem volt akkor kíváncsiságból pl. javasolja kipróbálásra, az nem a mi bajunk. Kérdezd meg hova menne. Nem tudja? Akkor viszed ahova gondolod. Nem tetszik neki? Akkor majd legközelebb kitalálja ő, hogy hova akar menni. Te meg majd legközelebb nem leszel ilyen nagypofájú. Eccsém!

2013. szept. 17. 11:00
 18/22 Bino ***** válasza:
17-es: ott a pont.:D
2013. szept. 17. 11:07
 19/22 A kérdező kommentje:
Jajj kedves!! 1. Nem vagyok senkid kicsifiú! 2. Te vegyél vissza! 3. Ha úgy gondolod, hogy nagy a pofám, akkor szólok, hogy Nekem nem csak itt nagy, de ha a közelben laksz szívesen találkozom veled pár perc erejéig!! Viszont te kicsit csökkent szellemi képességekkel születtél!! Nem azért írtam ki, hogy ilyen kis félnótások szórakozzanak!!
2013. szept. 17. 11:26
 20/22 anonim ***** válasza:

A hármas válaszoló az te vagy te gyökérzet! :D

Beugatsz magadnak is? Jófej vagy eccsém!

2013. szept. 17. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!