Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Keresek Ázsiai srácokat!? :D

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keresek Ázsiai srácokat!? :D

Figyelt kérdés

Kicsit poénosan hangzik, de ez a nyers igazság.:) Szeretnék ismerkedni édes, kedves Ázsiai pasikkal, és sehol sem találkozom velük.:( ( Igen próbáltam a társkeresőt, de ott nincs külön rubrika az etnikumnak..)

18\L

2013. szept. 16. 15:23
1 2 3 4 5
 31/41 lilowada válasza:

Nekem is vannak ázsiai barátaim. Koreaiak, vietnámok, kínaiak, de még egy mongol is. Emellett fél évig jártam egy vietnámi fiúval, aki 4 évvel volt idősebb nálam, szerettem, de a végén én szakítottam vele. Nagyon kevés ideje volt rám, emellett még a szüleinek se mutatott be, egyszer se vitt haza engem. Miközben az én családom már ismerte őt, egy héten többször is átjött, Anyu fözött is neki és jól kis is jöttek. Valószínüleg a szülei nem szívesen látták volna, hogy egy magyar lányt választott, meg a szülei nem is tudtak magyarul...

Hidd el, vannak olyan kulturális és etnikai különbségek, amik áthidalhatatlanná tesznek egy ilyen kapcsolatot. Sokszor beszélt a barátaival, de ők mind vietnámiak voltak és nem értettem miről beszélnek, egy idő után ez is nagyon elkezdett frusztrálni és zavaró volt. Nekik mások a hagyományaik, a szokásaik, az ünnepeik, és nem tudom, lehet, hogy ezek tényleg leküzdhető akadályok egy ilyen kapcsolatban, de én nem tudtam megbírkózni velük, pedig akartam. :(

És természetesen az is számít, hogy az illető mióta él magyar területen, mert teljesen más a helyzet, ha ő már itt született meg akkor is ha kamaszként jöttek ide. Mindkét helyzetben máshogy zajlik le a szocializálódási folyamat az emberben.

Remélem hasznos információkkal szolgáltam! :)

2013. szept. 17. 19:47
 32/41 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm szépen a kissé lehangoló ám igaz válaszokat.

Viszont tudom, hogy teljesen más közeg, és kultúrájuk életet élnek, de ez is ami vonz engem. Sajnálom, hogy nem születtem oda mert igy nem igazán érvényesülhetek ezek szerint.

Viszont tudok felhozni ellen érveket is. Három ismerősöm is van akiknek ázsiai kapcsolatuk van, az egyik egy Japán lány a másik két Koreai srác. A Japán lányos barátom kapcsolatát nem igazán ismerem, viszont a másik kettőt annál inkább. Azt is tudom, hogy sokszor járnak ki együtt (mármint a pár) Koreába, a pasi nagyszüleihez. Itthon meg teljesen jól megvan mindkét család. Tehát megvan még a remény. De ha nem is itthon, remélem máshol megtalálom. Bár nem vagyok rágörcsölve a dologra, mert a szerelem nem erőltethető. Tehát ha én egy Skótba, vagy egy Törökbe esem bele akkor egye fene.:D Viszont jó lenne ha az ideálom (ami ez esetben ugye ők) találnám meg. Gondolom mindenki azt keresi.:P

De köszönöm a válaszokat még egyszer!

2013. szept. 17. 22:22
 33/41 anonim ***** válasza:
nálunk van kínai bolt, csak a tulaj ( kici kínai ) házas.. amúgy olyan bonyolult neven van, h a falubeliek elnevezték Sanyinak. de szerintem megismerheted, ha az asszonya engedi. ha meg nem, akkor harakiri cunami, na meg kamikaze :D
2013. szept. 26. 19:31
 34/41 A kérdező kommentje:
ez nagyon horrora akadva.:D
2013. szept. 26. 19:34
 35/41 anonim ***** válasza:

Ez az átnevezés máshol is divat, én is akiket ismerek mindnek van valami neve, ráadásul egy idióta csaj nevezte el a fél kínai éttermet, akad Józsika, Tibike, Lacika, Ferike, Gézuka, Pityuka, Móricka :D

Bekiabál a konyhába, hogy Pityu gyere már, erre kijön egy nagydarab kínai szakács :D

2013. szept. 26. 19:47
 36/41 A kérdező kommentje:
Hát nálunk a Kínaiakban csak kínaiul ordibálnak a másiknak a raktárba.:D Nincsen Józsi meg Pisti.:(
2013. szept. 26. 19:48
 37/41 anonim ***** válasza:
Egyébként a nemzetiségek nevét kicsivel írjuk, tehát kínai, és nem Kínai.
2013. okt. 15. 13:04
 38/41 A kérdező kommentje:
Tudom, de én minden nemzetiséget megtiszteltetésképpen írok igy, rossz szokásom.
2013. okt. 16. 20:28
 39/41 anonim ***** válasza:
58%
Akkor a mi nemzetiségünket is tiszteld meg azzal, hogy betartod a nyelvtani szabályokat. :)
2013. okt. 17. 17:58
 40/41 A kérdező kommentje:
Légyszíves ne köss bele abba, hogy én, hogy írom az országokat.:) Köszönöm kedvességed!
2013. okt. 17. 18:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!