Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Keresek Ázsiai srácokat!? :D

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keresek Ázsiai srácokat!? :D

Figyelt kérdés

Kicsit poénosan hangzik, de ez a nyers igazság.:) Szeretnék ismerkedni édes, kedves Ázsiai pasikkal, és sehol sem találkozom velük.:( ( Igen próbáltam a társkeresőt, de ott nincs külön rubrika az etnikumnak..)

18\L

2013. szept. 16. 15:23
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

GOndoltam, hogy nem is itt fogok rátalálni a "pasira".:D

De miért lenne kizárt, hogy egy itteni ázsiai felnézzen erre az oldalra?!:)

2013. szept. 16. 16:58
 22/41 anonim ***** válasza:
Mert nem érdekli őket... Ha 'igazi' ázsiait szeretnél megismerni, az jó esetben nem is tud többnyire magyarul, csak egy kicsit, mivel megvannak a saját, zárt közösségükben, nem kíváncsiak különösebben ránk. Aki teljesen beilleszkedett közénk, az felveszi az itteni mentalitást, gondolkodást, elveszti a varázsát, mert ugyanolyan lesz, mint akármelyik magyar.
2013. szept. 16. 17:05
 23/41 A kérdező kommentje:
Igen, ebben igazad van.:( Aki teljesen idetartozik az mér majdhogynem Magyar, és a viselkedése is az mint az itteni pasiknak...Mindegy, nem vesztettem a kérdés kiírásával semmit.
2013. szept. 16. 17:09
 24/41 Marko polo ***** válasza:

hangug-eo lo mueos-ibnikka , naneun jag-eun geosigi ga

한국어로 무엇입니까, 나는 작은 거시기가

2013. szept. 16. 18:09
 25/41 A kérdező kommentje:
Miért jöttök a mérettel? Most komolyan kit érdekel?! Magyarnak is lehet kicsi a szerszám, na és? Nem az a fontos.
2013. szept. 16. 18:14
 26/41 anonim ***** válasza:
47%
Azért megnézném azt a priceless arcodat, ha egy mikropéniszű páwa nagymenő srác levetkőzne előtted...:D
2013. szept. 16. 18:16
 27/41 anonim ***** válasza:

22. vagyok.

Én nagyon szeretek viccelődni akármivel, még a morális határokat súroló dolgok is kicsúsznak néha a számon, ha annyira vicces. :) De ez az akcentussal írt 'kici a péniszem' szöveg túlzottan szánalmas, és egyáltalán nem vicces. Ha már az ázsiaiakon akartok viccelődni, legalább humoros legyen, ne ilyen szégyellnivaló. Meg már elég unalmas is miután tízezerszer leírjátok.

Most mész egyetemre vagy főiskolára, kérdező?

2013. szept. 16. 18:26
 28/41 anonim ***** válasza:
Kérdező: te nem csak az arcomat néznéd meg :)
2013. szept. 16. 18:27
 29/41 A kérdező kommentje:

Nem, én nem megyek Egyetemre, ki marad az életemből.:)

Most OKJ-n vagyok, és felszolgálónak készülök.

2013. szept. 16. 18:54
 30/41 anonim ***** válasza:

Én csak olyanokat ismerek akik itt élnek, itt nőttek fel, szóval stílusban inkább a magyar srácokhoz állnak közelebb, bár az egy elég értelmetlen megközelítés, hogy az ázsiai pasi édes-kedves. Még a tősgyökeres kint élő sem mind az.

Közülük van olyan, akiről tudom hogy ide jár fel, de szerintem nem fog ilyen kérdésekre válaszolni.

2013. szept. 17. 18:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!