Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meddig akar még húzni? Mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig akar még húzni? Mire jó ez?

Figyelt kérdés

Már a 10. randi volt egy lánnyal.De eddig semmi se történt!Csókkal a 3. randin próbálkoztam.Ott az ujját a számra tette,hogy "nana ezzel még várj"...

Jól érezzük magunkat,tényleg látszik rajta.De ezt már nem bírom.Csak szájra puszi volt a 6. randi után.Egyszerűen az őrületbe kerget.

Ismerem a barátnőjét és megkérdeztem mire véljem ezt a viselkedést.Ő azt mondta,hogy csúnyán átverte egy fiú,és most tesztel engem,hogy meddig bírom ki,tényleg komolyan gondolom a dolgot...

Úgy érzem lassan feladom :(.Pedig aranyos kedves lány.De így áh.

18 éves a lány én 20.

2013. szept. 15. 13:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Állítsd döntés elé! Egy kapcsolathoz 2 ember kell, mutassa meg, hogy ő is akarja!
2013. szept. 16. 00:21
 12/14 A kérdező kommentje:

Ma találkoztunk és megkérdeztem.

Nehezen de elmesélte,hogy egy fiú aki szintén udvarolt neki nagyon erőszakos volt vele.Szerencse nem történt semmi komoly.

Viszont azóta nem mer bízni a fiúkban.Kedvel engem,csak idő kell neki a dolgokhoz.

Átöleltem,megveregettem a hátát és haza kísértem szegényt.Közben beszélgettünk.Elköszönésnél már ő ölelt meg.

Hát nem tudom.Kitartok tovább is.Remélem bízni fog bennem.Sok idő még.Csak nehogy az legyen,hogy barátilag legyek több :/

2013. szept. 16. 17:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez viszont tök jó, hogy ő ölelt meg, van még remény :) A pasikba vetett bizalmát viszont nem lesz könnyű újra felépítened. Idővel sikerülni fog úgyis, ha úgy viselkedsz vele, csak kérdés, hogy megéri-e neked annyit várni rá?!
2013. szept. 16. 21:18
 14/14 A kérdező kommentje:

Megéri várni rá.Nagyon aranyos lány.Csak nagyon rosszul esne,ha nem lenne semmi köztünk,és egy másik sráccal jönne össze.

Miután újra tudna bízni a pasikban.

2013. szept. 17. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!