Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig akar még húzni? Mire jó ez?
Már a 10. randi volt egy lánnyal.De eddig semmi se történt!Csókkal a 3. randin próbálkoztam.Ott az ujját a számra tette,hogy "nana ezzel még várj"...
Jól érezzük magunkat,tényleg látszik rajta.De ezt már nem bírom.Csak szájra puszi volt a 6. randi után.Egyszerűen az őrületbe kerget.
Ismerem a barátnőjét és megkérdeztem mire véljem ezt a viselkedést.Ő azt mondta,hogy csúnyán átverte egy fiú,és most tesztel engem,hogy meddig bírom ki,tényleg komolyan gondolom a dolgot...
Úgy érzem lassan feladom :(.Pedig aranyos kedves lány.De így áh.
18 éves a lány én 20.
Ma találkoztunk és megkérdeztem.
Nehezen de elmesélte,hogy egy fiú aki szintén udvarolt neki nagyon erőszakos volt vele.Szerencse nem történt semmi komoly.
Viszont azóta nem mer bízni a fiúkban.Kedvel engem,csak idő kell neki a dolgokhoz.
Átöleltem,megveregettem a hátát és haza kísértem szegényt.Közben beszélgettünk.Elköszönésnél már ő ölelt meg.
Hát nem tudom.Kitartok tovább is.Remélem bízni fog bennem.Sok idő még.Csak nehogy az legyen,hogy barátilag legyek több :/
Megéri várni rá.Nagyon aranyos lány.Csak nagyon rosszul esne,ha nem lenne semmi köztünk,és egy másik sráccal jönne össze.
Miután újra tudna bízni a pasikban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!